Unde mă poţi întâlni în continuare?

E multă vreme de când am publicat aici ultimul articol şi pentru că am omis să precizez clar şi ce se petrece cu mine, cu scrisul şi cu cititorii mei, m-am gândit că e cazul să aduc nişte clarificări:

  1. DA. Continui să scriu şi să public. Doar că între timp, mi-am restrâns activitatea, pentru simplul motiv că vreau să mă focalizez către un anumit obiectiv, pe care îl consider mai important decât altele.
  2. Acum, prioritatea mea esenţială este AUTOCUNOAŞTEREA. Iar ca subtemă, CREŞTEREA GRADULUI DE UTILIZARE CONŞTIENTĂ A CREIERULUI. Desigur, o consecinţă previzibilă a acestei întreprinderi, este SALTUL ÎN CONŞTIINŢĂ. Am ajuns la un maxim episodic de 35%, moment în care am intrat în panică. Dar despre asta, discutăm LA CURSURI!
  3. Şcoala ZENLA. Aici este probabilitatea maximă să mă găseşti, să comunicăm, să schimbăm idei şi informaţii. Aşa cum spuneam în articolele mai vechi de pe acest blog, am avut şi eu un vis. Se pare că l-am hrănit destul de mult aşa încât, a devenit între timp REALITATE. Acum, mi se pare firesc să mă ocup mai departe de acest vis şi să îl perfecţionez. Adică: SĂ MĂ PERFECŢIONEZ. Dar pentru asta, trebuie să dau mai departe acele feliuţe de CUNOAŞTERE pe care le-am acumulat. Cui are nevoie de ele, desigur! Ne vedem aşadar mai des, pe www.scoala-zenla.net.
  4. Blog Şerban Stănescu. Acest blog şi-a cam încheiat misiunea! Articolele din cuprinsul său însă, sunt utile încă multor oameni şi de aceea, rămâne în funcţiune. Dar dacă vrei să mai citeşti gânduri de-ale mele şi alte chestii, inclusiv despre calculatoare, mă poţi găsi pe www.sserbanro.info.
  5. Radiestezie, Astrologie, Numerologie, Vocaţii, Talente. Dacă te interesează aspectele acestea, să te cunoşti mai bine, să fii mai pregătit/ă în faţa Vieţii, atunci te invit la proiectul pe care îl derulez în comun cu Monica: Vibraţia Numerelor. www.vibratianumerelor.com.
  6. My English Blog. În fine, pentru cunoscătorii de Engleză, mai departe, ne vom putea întâlni pe arena internaţională, unde am de gând să fac puţină ambasadă României, Ţara lui RA-Manu, Ţara Zeului-Soare. Aici e locul cu pricina: www.sserbanro.com.

 

Desigur, ne mai putem întâlni şi pe blogul tău (dacă îl ai!!), eventual pe reţelele sociale şi desigur, pe mail.

Acestea fiind spuse, îţi mulţumesc pentru atenţia acordată şi, îmi cer scuze pentru întârzierea cu care am adus clarificările necesare!

Cu drag, Şerban Stănescu


Vizualizări articol: (721)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .