Am fost la ADN Antreprenor!

Măriuca Talpeş la ADN Antreprenor 2014

 

Sunt obosit, dar am reuşit să trec în fuga calului peste materialele cu care am venit de la Bucureşti, de la Ediţia I a evenimentului de business “ADN Antreprenor”, organizat de revista Biz şi echipa de colaboratori.

Vreau să mulţumesc acum, înainte de a merge să mă culc, TUTUROR celor care au făcut posibil acest eveniment.

Voi aminti-o aici doar pe Marta Uşurelu, redactorul-şef al revistei Biz, care a fost “artizanul” acestui eveniment a cărui valoare sper să v-o prezint pe parcursul zilelor care vor urma.

V-am obişnuit pe cei care citiţi aici cu participarea la evenimente.

După Bogdan Comănescu, Accelera & Co cu MVP, #meritvreausipot, evenimentul la care am fost participant astăzi, 07 mai 2014 din partea blogosferei, cred că este unul despre care merită să scriu foarte multe articole.

Mă voi strădui să aduc alături de voi pe oamenii care m-au cucerit, care mi-au făcut ziua superbă şi dintre ei, am început cu Marta Uşurelu, pentru că la acest eveniment, ADN Antreprenor, S-A MUNCIT, s-a muncit enorm de mult şi asta, am putut vedea.

Scriu în grabă, ştiu că sunt obosit, dar scriu din suflet, pentru că Marta a pus mult suflet în ceea ce a visat, a plănuit şi a făptuit.

Am foarte mult de muncă, trebuie să-mi revăd notiţele, să văd materialele filmate (circa 9GB de material brut, compresie H264) apoi să fac prelucrarea şi filmele respective.

Mă voi strădui însă să onorez cât voi putea de bine, efortul făcut de organizatori, pentru că s-au gândit la bloggeri şi la blogosferă, pentru că bloggerii sunt şi ei o parte importantă zic eu, a antreprenoriatului român şi iată, există oameni care, aşa cum spune mereu Bogdan Comănescu la inaugurarea MVP, au bun-simţ, vor, pot şi merită mai mult.

Pot spune în avanpremieră doar că, a meritat efortul făcut din toate părţile, este deja după opinia mea un succes şi un eveniment valoros.

Voi aduce curând şi o serie de argumente pe care să le evaluaţi voi înşivă.

Dacă veţi veni la următoarea ediţie, e decizia voastră.

Datoria mea, este să vă spun că am fost şi ce am văzut şi am simţit acolo.

Veţi putea citi mai multe pe situl dedicat antreprenoriatului, acolo unde am demarat Programul ROBIS, adică, pe www.castiga-bani.com.

Voi căuta să scriu şi pe www.bloggeridetop.com, ceea ce consider că ţine de partea de blogging şi de statutul meu de blogger, la această primă ediţie a evenimentului.

Închei cu rugămintea să priviţi cu foarte mare atenţie fotografia de la început.

În fotografie, este MĂRIUCA TALPEŞ, “Naşa” SoftWin şi respectiv BitDefender, O ROMÂNCĂ subliniez că am scris cu intenţie cu majuscule, vezi #CAVIRO şi “Româneşte-aşa a fost” o femeie care m-a făcut să SIMT NEVOIA DE A ÎI SPUNE MAMĂ.

Ştiu, diferenţa de vârstă e nejustificat de mică, dar eu spun CEEA CE AM SIMŢIT. Vă las pe voi să judecaţi, DUPĂ CE VEŢI VEDEA FILMUL ÎN CARE O VOI PREZENTA.

Va apare pe YouTube, în cadrul serialului “Jumătatea plină”.

Noapte bună, tuturor!

Mulţumesc din suflet tuturor celor care într-un fel sau altul, aţi contribuit la “ADN Antreprenor”, ediţia I, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucureşti, 7 mai 2014.

Mulţumesc Marta Uşurelu, ţie şi echipei pe care ai mobilizat-o!

Şi da, este şi un advertorial, dacă vreţi. Dar îl scriu pentru că asta cred eu că trebuie să promovez. Fără concursuri şi morcovi după care să alerg.

 


Vizualizări articol: (314)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .