Mulţumiri tuturor!

 

Multumesc-Serban

Revin online şi trebuie să recunosc, cu mare greutate!

Încep prin a mulţumi şi totodată prin a cere scuze, tuturor celor care m-au felicitat cu prilejul aniversării a 55 de ani.

Am fost plecat la Bacău şi acolo am făcut o pauză de calculatoare şi internet. Pe data de 7 iunie, m-am văzut (în fine!) cu Monica, după mai multe luni de pauză. Ne-am străduit să profităm la maximum unul de prezenţa celuilalt şi la revenirea în Alexandria, am decis să prelungim perioada “fără net şi calculator”.

Aş putea spune că într-o anumită măsură, este parte componentă a programului nostru de downshifting, pregătirea pentru trecerea la o altfel de viaţă. Ne străduim să alocăm maximum de resurse planului nostru de a ne muta la casă cu curte, unde să ne putem desfăşura într-un alt mediu de viaţă.

Chiar dacă internetul şi comunicaţiile acum pot fi prezente aproape oriunde, am considerat că e important să aflăm în ce măsură suntem capabili să trăim şi fără proteze tehnologice şi putem spune chiar că ne-a priit de minune!

Pe de altă parte, unul dintre efectele Dietei Hiper-Hidratate, este şi nevoia de a fi din ce în ce mai mult afară, în Natură.

Dar despre efecte şi rezumatul primelor 30 de zile, pe situl Şcoala ZENLA, în secţiunea dedicată Dietei Hiper-Hidratate.

Închei acest prim mesaj, cu un nou MULŢUMESC, adresat din suflet, tuturor celor care m-au felicitat sau pur şi simplu, s-au gândit la mine câteva secunde, în economia aglomerată a existenţelor lor.

Am simţit prezenţa multor oameni în jurul meu, deci sunt convins că au fost mulţi cei care, pentru câteva clipe, au fost alături de mine.

Sper că aţi simţit cu toţii răspunsul meu telepatic!

 

Multumesc-Serban


Vizualizări articol: (300)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .