O lume fără bani!

O lume fără bani

 

 

Dacă ai citit titlul şi eşti interesat, citeşte mai departe.

Dacă te simţi ofensat/ă de acest titlu, atunci te invit să pleci ACUM de pe acest sit! Ai venit în casa mea FĂRĂ SĂ TE OBLIG EU. REŢINE ACEST AMĂNUNT!

Down here, I AM GOD. I MAKE THE RULES!TrainMan, Matrix

Visez la o lume FĂRĂ BANI, de când aveam cinci ani. De atunci încoace, am testat o mulţime de ipoteze şi o mulţime de variante: cum mă pot educa singur, cum mă pot strecura printre brutele insensibile care mă agresează continuu, producându-mi dureri atroce, FĂRĂ SĂ RĂSPUND CU ACEEAŞI MONEDĂ. Deşi, pot. Pot face oameni să sufere crunt, îi pot trimite sub roţile unor maşini, fără să aibă habar ce i-a lovit. Pentru cine are îndoieli, îl/o rog să ia legătura cu Monica şi să o întrebe despre episoadele “Bacău, ianuarie 2009” şi “Salonic, 2011, Platiia Aristotelu”.

Totuşi, mi-am croit drum în viaţă cum am putut. M-am lăsat batjocorit, am muncit de m-am spetit, m-am lăsat furat, minţit, înşelat, bătut până la sânge şi cu osele rupte, fără să mă ridic în vreun fel împotriva agresorilor. Am crezut şi cred în ceva dincolo de orizontul îngust al acestei lumi, pentru care singurul lucru care contează, singurul dumnezeu, este banul.

Dar am şi eu dreptul la viaţă!

Dacă pe acest pământ e loc pentru hoţi, criminali, sperjuri, escroci, trădători de neam şi de Patrie, trebuie să fie un loc şi pentru mine!

Şi îl voi revendica! Am început din clipa asta!

Orice om are dreptul la VIAŢĂ! Fără să i se impună pentru asta plata de taxe şi impozite strivitoare şi până la urmă, FĂRĂ ORICE TAXE ŞI IMPOZITE!

Orice om are dreptul să îşi folosească ZESTREA NATIVĂ, pentru a îşi câştiga existenţa cu bucurie şi a fi ÎMPLINIT, MULŢUMIT, FERICIT.

Am analizat timp de ani de zile, de decenii, sistemul social în care trăim, bazat pe monetarism şi consumatorism.

Învăţământul, se ocupă cu spălarea creierelor COPIILOR TĂI. Dacă aş fi pus vreo bază pe ce am învăţat la şcoală, acum eram mort de mult. Din fericire pentru mine, am simulat supunerea la tratamentele bestiale care se aplică în şcoli şi mi-am văzut de propria mea instruire, aşa cum am putut şi cum m-am priceput, încă de la vârsta de 8 ani şi jumătate.

La vremea când alţii buchiseau citire şi aritmetică, eu citeam Irving Stone, Heinryk Szienkiewicz, cărţi pe care şi astăzi, roboţeii produşi de fabricile de carne de tun numite pompos “învăţământ”, sunt incapabili să le citească.

Da, am fost un elev indolent, capabil şi puturos. Eram prea ocupat să anihilez drogurile care mi se inoculau secundă cu secundă, ca să mai am timp şi pentru diplomaţie. Chiuleam pe rupte şi citeam doar CE SIMŢEAM EU CĂ ÎMI FOLOSEŞTE.

Cei mai mari duşmai ai mei, au fost cei din casă. Alţi roboţi. “Învaţă bine, du-te la facultate, caută-ţi un serviciu bine plătit, plăteşte-ţi taxele, capul plecat şi aşteaptă pensia. După aia o să faci ce ai tu chef.

Singurul aliat puternic şi cel mai important PROFESOR din viaţa mea, a fost şi a rămas şi astăzi, NATURA. Muntele, Marea, Pădurea, animalele şi vietăţile de peste tot.

Au fost şi o serie de oameni care m-au ajutat. Erau încă tineri pe vremea aceea, aveau energie şi puteau încă să lupte împotriva îndoctrinării, a înregimentării. L-am văzut pe unul dintre aceşti oameni, acum vreo 7 ani. Devenise o umbră a ceea ce era cândva. Jugul, i-a frânt tot ceea ce era valoros în el.

Acest tăvălug care distruge totul este orchestrat din umbră de către o mână de IUDE (de la Iuda Iscariotul): PLUTOCRAŢIA FINANCIARĂ A LUMII.

Pentru o mână de bipede de nimic, mor anual zeci de milioane de oameni, fără să afle vreodată de ce s-au născut şi pentru ce au trăit.

Mai nou, aceleaşi exemplare de Homo Raptor Raptor, împrăştie aşa-zise materiale de provenienţă “channeling”, prin care se adresează celor care au început să aibă îndoieli serioase în privinţa LEGITIMITĂŢII SISTEMULUI MONETAR şi a economiei bazate pe monetarism.

Aceste cărţi sunt intitulate în tot felul şi pornesc de la premisa că, “banii, sunt o formă de energie”, ceea ce este un adevăr prea evident ca să poată fi pus în discuţie de către cineva în secolul XXI, chiar şi cu nivelul de educaţie precar, SIMBOLIC, pe care îl presupune absolvirea unui liceu.

Doar că acei exegeţi ai sclaviei impuse prin bani, uită să precizeze CE FEL DE ENERGIE: ENERGIA DISTRUGERII, A CRIMEI, A MINCIUNII, A FURTULUI, A ÎNŞELĂCIUNII, A RAPTULUI FIZIC ŞI PSIHIC.

Aceasta este energia pe care o vehiculează banii!

Vrei o dovadă de bun simţ?

În 2012, eram încă în Grecia, când hoţii ne-au spart casa. Au furat lucruri de peste 3000 de euro. CĂRŢILE, au rămas neatinse!

Te las să cântăreşti CE ESTE MAI VALOROS PENTRU TINE!

Înţelepţii, spun că ceea ce înveţi, este imposibil de furat. Am crezut mulţi ani că e o metaforă şi în mare măsură, este. Doar că după spargerea din 2012, am avut dovada MATERIALĂ a faptului că Homo Raptor Raptor, ARE ALERGIE LA EDUCAŢIE.

Am explicat deja în articolul “Timpul şi banii”, cum EŞTI FURAT/Ă, cum au fost furaţi părinţii tăi, bunicii, străbunicii şi zeci de generaţii înaintea lor ŞI CUM VOR FI FURAŢI DE TOT CE AU INCLUSIV DE VIAŢĂ, COPII TĂI.

Dacă vei mai accepta să trăieşti de dragul banilor, ÎŢI CONDAMNI COPII LA O MOARTE LENTĂ ŞI CHINUITOARE! Acum, ŞTII CINE E RESPONSABIL DE CHINURILE PRIN CARE AI TRECUT ŞI VEI MAI TRECE MULT ŞI BINE ÎNCĂ!

Acum ştii şi că eşti responsabil/ă de nefericirea, bolile şi mizeria copiilor tăi.

Ce ai de gând? Lumea în care trăim astăzi, are un singur dumnezeu: banul. LUI I SE ÎNCHINĂ ŞAPTE MILIARDE DE MOLUŞTE BIPEDE.

Asta e lumea la care visai când erai în şcoala generală? În liceu? În facultate?

Voi posta în curând filmele pe care le-am făcut la ADN Antreprenor.

Voiam să scriu mai multe articole pe tema asta. Ceva însă, SCÂRŢIE în toată povestea asta. După ce vei vedea acele filme, vei înţelege că SUCCESUL, este complet FĂRĂ VREO LEGĂTURĂ CU BANII şi că BANII SUNT FRÂNA ORICĂREI DEZVOLTĂRI.

Iar această frână, e controlată abil de secole, de către o linie de indivizi care dispun după bunul lor plac de toţi oamenii de pe pământ, CU ACORDUL TĂU, AL MEU ŞI AL TUTUROR.

Eu consider că a venit vremea schimbării.

După zeci de secole a domniei banului, a venit vremea SĂ DOMNEASCĂ OAMENII!

Acei OAMENI pentru care TERRA, GAIA, este CASA LOR. Acei oameni pentru care OMUL, ESTE O BUCĂŢICĂ RUPTĂ DIRECT DIN DUMNEZEU.

Poţi să-i spui acestui “ceva” sau “cineva” oricum îţi place: Dumnezeu, Allah, Ishvara, Conştiinţă Universală, Inteligenţă Infinită, etc.

Important e să înţelegi că EŞTI O PARTE INDIVIZIBILĂ A ACESTUI INFINIT, că ai absolut aceleaşi caracteristici ca ale întregului din care faci parte, aceleaşi drepturi şi aceleaşi obligaţii.

Pentru că da, sistemul monetar a fost inventat de cei care sunt iresponsabili, care vor să scape de răspunderea de a trăi prin propriile înzestrări, care vor să trântorească şi să muncească alţii în locul lor. Deocamdată, vezi bine, au reuşit.

Cum ceea ce este, e imposibil de schimbat peste noapte,; mai rămâne o soluţie: pas cu pas.

Eu m-am schimbat pe mine.

E rândul tău!

Voi regândi tot Programul ROBIS, astfel încât să reflecte ceea ce am scris aici.

Există şi alţi oameni care SIMT ŞI GÂNDESC LA FEL CA MINE.

Unul, este Monica Stănescu.

Altul, este Michael Tellinger.

Până când voi reuşi să obţin de la Mike dreptul de a traduce măcar o parte din scrierile lui în limba Română, am destule de scris eu însumi.

Programul ROBIS, trebuia să se axeze pe cu totul alt discurs public. Atunci (2009) când am început să scriu cărţile “Cum să faci bani”, “Libera Circulaţie a Valorilor” şi “Schimbul de Valori”, am vrut să botez trilogia “Trilogia Valorilor”. Apoi, m-am lăsat influenţat de căutările de pe Google, de puzderia de oameni care caută cu disperare să facă bani şi în loc să scriu titlul care îl gândisem, “CUM SĂ FACI VALOARE”, am înlocuit cu… “Cum să faci bani”. Îmi suna urât, pentru mine discrepanţa dintre celelalte două volume era prea evidentă dar eu aveam nevoie să dau drumul pe piaţă la cărţi scrise în Limbajul Zero Negaţii.

Acum am ajuns la concluzia că trebuie să revin la ceea ce îmi proiectasem iniţial: TRILOGIA VALORII.

Închei aici pe moment. Dacă crezi că copii tăi sau ai altuia merită să faci ceva pentru ei, DĂ SHARE LA ACEST ARTICOL, PE TOATE REŢELELE LA CARE AI CONT.

Sau, dormi în pace. Sfârşitul e aproape. Mult mai aproape decât îţi închipui! Ucraina, e doar un mic avertisment!

Dacă e să mor, prefer să o fac aşa cum a făcut-o Mareşalul Ion Antonescu: privind plutonul de execuţie DREPT ÎN OCHI!

Dacă te afli printre cei care formează plutonul de execuţie, SĂ ŞTII CĂ PRIVESC DREPT ÎN OCHII TĂI! Şi te asigur că mă pricep să-ţi dau coşmaruri, o eternitate!

 

 

 


Vizualizări articol: (703)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

2 thoughts on “O lume fără bani!


  • Mulţumesc mult, Flavian, am petrecut ore excepţionale la tine acasă!
   Te asigur eu că AJUTĂ!
   Bine, o să mai dau şi eu câteva brânciuri, dar e util să fie şi acolo şi în cât mai multe locuri.
   O să fac o prezentare pe bloggeridetop.com. 😉
   Mă gândesc să vedem cum oi putea face să ne vedem chiar acolo şi să filmez, măcar vreo oră-două.
   Mai vorbim, o să-mi fac şi eu cont. 😉 😀

Comments are closed.