Cursul de antreprenoriat online ROBIS 1G “Trilogia banilor” te aşteaptă!

Pachetul de curs ROBIS 1G Trilogia banilor

 

 De-a lungul anilor de activitate ca blogger, m-am străduit să abordez o serie de teme care mi se potrivesc, în care am căutat să ofer măcar o parte din experienţa mea de viaţă, pe ansamblu.

Astfel, am ajuns ca de la un „blog generalist” să mă deplasez treptat către ceea ce se numeşte în limbaj specific marketingului, „blog de nişă”.

Dar ceea ce am analizat de-a lungul întregii perioade, este desigur, „Ce vor cititorii mei”.

Am constatat atât ca blogger, analizând ce anume se citeşte articole cât şi teme generale cât şi ca om preocupat de antreprenoriat, că pe primul loc şi chiar în cazul foarte multora dintre blogurile pe care le studiez, pe primele trei locuri, se află:

  • Afaceri pe net: „cum să faci bani”, „bani pe net”, „afaceri online” şi variaţiunile;
  • Dezvoltare personală (aici intră foarte multe…);
  • Educaţie spirituală. Aici, menţionez că eu consider educaţia spirituală ca făcând parte din categoria anterioară, dezvoltare personală, dar întrucât este o secţiune cu pondere foarte mare în domeniul „dezvoltare personală”, am analizat distinct şi în ultimele 12 luni, chiar foarte aplicat, pe proiectul comun pe care îl dezvolt alături de Monica, „Vibraţia Numerelor”.

Dat fiind faptul că sunt zone de interes care reunesc un foarte mare segment al pieţei, m-am gândit cu mult timp înainte să demarez Programul ROBIS, cum aş putea să combin constructiv o serie de informaţii, dar mai ales EXPERIENŢA PERSONALĂ, atât în domeniile enunţate, cât şi în general, experienţa de viaţă, într-un produs sau mai multe produse, care să răspundă cerinţelor unui cât mai mare număr dintre cititorii şi vizitatorii noştri.

După circa 5 ani de peripeţii cu cursuri de afaceri online, am reuşit treptat să culeg suficiente informaţii şi să acumulez experienţă în derularea unor cursuri online, încât să fac un pas important către unul din visele mele mai vechi, pe care acum, îl împărtăşesc cu Monica: o şcoală de afaceri online.

Povestea este lungă, are un „episod” destul de consistent patru ani! în Grecia, dar astăzi, voi spune câteva cuvinte despre #programulrobis.

Am visat şi am conceput Programul ROBIS ca şcoală de afaceri online, făcând experienţe pe noi înşine, pe propriile noastre idei, testând părţi, concepte şi idei la scară mică, din aproape în aproape, până când am ajuns la nişte rezultate concrete.

Sinteza acestor rezultate, am materializat-o în situl www.castiga-bani.com şi respectiv în cursurile pe care deja le-am lansat: ROBIS Start şi ROBIS 1G „Trilogia banilor”.

Cursurile răspund unor nevoi punctuale, identificate atât prin sondajele de opinie derulate în perioada 2010 – 2014, cât mai ales din discuţiile purtate personal cu studenţii cursurilor precedente, cu oamenii pe care îi cunoaştem, fie direct, fie în online.

Poate că o influenţă foarte mare asupra structurii şi conceptelor prezentate, au avut-o tinerii cuprinşi în zona de vârstă 13 – 19 ani cu care am discutat şi care mi-au furnizat o imagine foarte diferită de cea oficială (rapperi, emo, junkies, etc.) asupra lumii.

În Grecia, am discutat cu foarte mulţi elevi şi studenţi de diferite vârste şi opiniile care iniţial erau nişlte simple ipoteze de lucru, s-au sedimentat şi s-au structurat mult mai bine.

Acest segment de vârstă al societăţii, prezintă o imagine publică foarte diferită de cea pe care o oferă „între patru ochi”. M-am simţit chiar de foarte multe ori într-o postură penibilă, deoarece inocenţa întrebărilor gen „Până la urmă noi, ai cui suntem?”, ne arată pe noi, cei din generaţia mea ca fiind responsabili fără dubiu şi tăgadă de multe din „relele” pe care le vedem.

Povestea e lungă şi complicată şi îşi are rădăcini adânci în fenomenul de migraţie continentală a forţei de muncă, fenomen care, a atras după sine o serie de modificări comportamentale în întreaga societate, dar ridică o serie de probleme destul de dificile în faţa tinerilor, care se simt rupţi de o lume străină lor şi căreia puţin îi pasă de ei, de visele lor şi dacă ei au cumva un loc al lor sub soare.

Mulţi tineri s-au refugiat pe internet, poate şi pentru că internetul le permite să se descarece de poverile mult prea mari pentru vârsta lor, sub protecţia relativă a anonimatului.

Dar prezenţa lor pe internet în opinia mea, este pentru noi, cei „mai devreme născuţi”, o oportunitate să recuperăm din handicapul destul de sever acumulat la capitolul „şedinţa cu părinţii”.

Am conceput aşadar această serie de cursuri, ca pe o modalitate complexă de a interacţiona cu oameni de vârste diferite, dar cu convingeri similare, cu oameni care cred că puterea stă în ei înşişi şi în ceea ce înţelepţii numesc „unire”.

Webstock 2013, MVP 3, MVP 4, Serendipity Business Club, au fost pentru mine, experimente în cadrul cărora am verificat din nou ideile şi conceptele care stau la baza cursurilor pe care iată, astăzi le avem puse la dispoziţia celor interesaţi!

ROBIS 1 G Trilogia banilor, furnizează o parte dintre întrebările pe care, dacă ni le-ar fi pus cineva la momentul potrivit şi eu şi Monica, am fi economisit cel puţin 10 ani din viaţă, FIECARE. Lăsăm banii irosiţi la o parte. În momentele respective, poate că am fi ajuns la acelaşi rezultat financiar, dar anii trecuţi, rămân ani trecuţi.

Răspunsurile la aceste întrebări, sunt uneori dificil de dat, cu atât mai mult cu cât sunt poate zeci de variante, uneori chiar sute de variante de răspuns. Totuşi, partea care s-a dovedit cel mai dificil de soluţionat a fost PUNEREA ÎNTREBĂRILOR.

O întrebare bine formulată, conţine jumătate din răspuns”, ne spunea mereu şi mereu diriginta noastră din clasele V – VIII, minunata Lilica Ciulavu. Mă simt dator faţă de această Fiinţă extraordinară să duc mai departe această învăţătură numită „Arta de a pune întrebări”.

Aceste cursuri, mai acoperă o lipsă pe care am resimţit-o acut ca student al lui Joel Comm, Mike Filsaime, Rich Schefren, Eben Pagan, Henry Gold, David Vallierres, Bob Bly şi încă mulţi alţii: comunicarea cu colegii.

Este poate motivul principal pentru care am mari reţineri în utilizarea autoresponderelor.

Vei vedea şi cum am adresat în cadrul acestei şcoli, aspectul falsei socializări şi a contactelor superficiale via internet.

În esenţă, ROBIS 1G Trilogia banilor, este o prezentare puţin prescurtată a cursurilor ROBIS 1x, care vor fi lansate în lunile următoare, respectiv ROBIS 1BC, ROBIS 1SE şi ROBIS 1 Gold.

Aceste cursuri, diferă prin nivelul şi intensitatea interacţiunii directe cu noi şi pe cale de consecinţă, prin viteza cu care studentul îşi dezvoltă propria afacere, pentru că am văzut că există diferenţe destul de mari de la student la student, în procesul de asimilare a informaţiilor şi traducere în acţiuni executabile şi măsurabile ca rezultat.

Cursurile ROBIS 1x, reprezintă FUNDAŢIA pe care o vom turna ÎMPREUNĂ afacerii TALE.

Dincolo de aceste cursuri, sunt cursuri mai „ţintite”, cursuri care adresează o nevoie particulară a antreprenorului, după ce şi-a stabilit bazele afacerii.

Închei această prezentare a cursurilor gratuite incluse în pachetul de curs ROBIS 1G “Trilogia banilor”, cu invitaţia de a te înscrie la curs.

Te invităm să parcurgi materialele publicate pe situl dedicat Programului ROBIS şi să alegi calea care crezi că ţi se potriveşte cel mai bine în acest moment:

Cu drag,

Monica Stănescu şi

Şerban Stănescu


Vizualizări articol: (209)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .