Carte Tipărită – Ritmuri Interioare

Cartea Ritmuri Interioare 3D Cover

 

Cartea “Ritmuri Interioare”, are deja o poveste lungă. Foarte pe scurt, este ÎNCEPUTUL CĂLĂTORIEI.

Călătoria, este în esenţă, călătoria mea către mine însumi. Dar este în egală măsură începutul poveştii dezvoltării unor instrumente unice pe plan mondial, instrumente destinate autocunoaşterii şi dezvoltării personale CONŞTIENTE.

Cartea, este răspunsul pe care l-am găsit la căutările mele şi materializează, pentru prima oară în lume, un principiu arhi-cunoscut în psihologie, dar ignorat în practică, dintotdeauna: subconştientul lucrează exclusiv cu afirmaţii.

M-a frapat timp de ceva ani o situaţie paradoxală. Scriem cu negaţii, vorbim cu negaţii şi evident! GÂNDIM CU NEGAŢII.

Cum poate fi explicat acest lucru, de vreme ce, subconştientul operează exclusiv cu afirmaţii?!

Ce înseamnă asta din punct de vedere practic?

Iată ce înseamnă:

 1. Mesajele pe care le trimitem conştientului, prin scris, prin vorbire, prin mass-media, conţin TOATE negaţii;
 2. Subconştientul IGNORĂ NEGAŢIILE;
 3. SUBCONŞTIENTUL este cel care IA DECIZIILE pentru tot ceea ce facem.

 

CONSECINŢELE

 

 1. CONŞTIENTUL, se opune SUBCONŞTIENTULUI. De aici, un consum de energie suplimentar, colosal!
 2. Energia consumată, secătuieşte organismul, provocând o îmbătrânire exagerată şi prematură;
 3. Opoziţia dintre conştient şi subconştient, generează o polarizare extremă a emisferelor cerebrale, împiedicând circulaţia normală a energiilor prin corpul calos, de la o emisferă către cealaltă şi deci, echilibrarea;
 4. Fenomenul de polarizare extremă a emisferelor, acţionează asupra existenţei ca un filtru, care ne face să percepem existenţa în două culori: Alb şi Negru, Bine-Rău, Întuneric-Lumină, etc. Acest fenomen ne conduce la divizare interioară şi pe cale de consecinţă, la divizarea întregii lumi în “buni-răi”, “deştepţi-proşti”, “îngeri-diavoli”, etc.

 

Iată câteva dintre rezultatele magnifice ale filosofiilor separatiste (omul e născut păcătos, diavoli şi îngeri, etc.)

 1. Segregarea rasială, deja multiseculară;
 2. Segregarea confesională, deja multiseculară;
 3. Genociduri repetate, în numele lui Isus Hristos (cruciadele, segregarea credincioşilor şi divizarea lumii în catolici, ortodocşi, musulmani, semiţi, neoprotestanţi, etc.)
 4. Două războaie mondiale, devastatoare pentru specia umană şi planeta Geea

Soluţia pe care am găsit-o eu, se numeşte Limbajul Zero Negaţii ZENLA.

Cartea Ritmuri Interioare, este începutul unei călătorii lungi, extraordinare, în care eşti chemat să te împaci cu tine însuţi, să transmiţi ACELAŞI MESAJ şi conştientului şi subconştientului, astfel încât, FILTRUL ALB-NEGRU care ne întunecă existenţele de secole, să cadă, pentru totdeauna!

Dacă vrei să păstrezi UNITATEA DINTRE GÂND, VORBĂ, FAPTĂ şi ÎNVĂŢĂTURĂ, atunci această carte, te va sprijini în eforturile tale de autocunoaştere şi autodezvoltare.

Cartea, este un instrument care te ajută să îţi aliniezi energiile interioare, astfel încât treptat, să deblochezi creierul din starea de polarizare extremă în care se află şi datorită căreia vedem cu toţii lumea în două culori.

Este o carte scrisă 100% afirmaţii, deci ceea ce citeşti, mesajele care ajung la CONŞTIENTUL TĂU, la creier, SUNT IDENTICE cu mesajele care ajung la SUBCONŞTIENTUL TĂU.

Pentru prima oară în viaţa ta, vei avea ocazia să dai jos de pe ochi vălul care îţi întunecă judecata dreaptă asupra ta înainte de orice!! dar şi asupra întregii lumi.

Pentru prima oară în viaţa ta şi în întreaga istorie cunoscută a omenirii, vei avea posibilitatea să vezi dincolo de bine şi de rău, dincolo de dualitate!

Cartea, este şi un rezonator energetic. Ea te va ajuta să îţi modifici frecvenţa medie de vibraţie proprie, astfel încât să poţi ajunge mai uşor la tine însuţi şi, aşa cum stă scris pe frontonul de la Delphi, să te cunoşti pe tine însuţi şi prin asta, să cunoşti lumea şi întreg universul!

Aşa cum spun mulţi, a venit vremea unui SALT ÎN CONŞTIINŢĂ.

Eu, prin această carte, am deschis o cale. O cale revoluţionară pentru toate ştiinţele naturii dar mai cu seamă, pentru OM, pentru UMANITATE.

În dreptul meu, funcţionează. Funcţionează şi în dreptul altora. În cei şase ani de când există cartea şi a fost disponibilă pe internet, au citit-o mii de oameni. Încet-încet, s-a născut PROIECTUL ZENLA.

Ai acum ocazia să aduci în viaţa ta, un instrument care, dacă vei dovedi determinare, perseverenţă, te va ajuta să îţi schimbi modul de a vedea lumea, oferindu-ţi o perspectivă mult mai largă, mult mai complexă asupra întregului Univers, dar mai cu seamă, te va ajuta să găseşti soluţiile pe care le cauţi poate de ani de zile şi împăcarea cu sine.

Tot ceea ce ai de făcut momentan, este să comanzi cartea, apăsând butonul de mai jos. Vei fi direcţionat/ă către o pagină securizată de preluare a datelor şi confirmare a comenzii, unde poţi plăti fie cu un card bancar de debit, fie cu soldul din contul PayPal.

După achitarea contravalorii cărţii, care este 10 euro şi include taxele poştale de expediere (e o carte tipărită!), vei ajunge la o pagină unde îţi voi aminti că datele completate în formularul securizat, sunt vitale pentru ca expedierea coletului să ajungă cu bine.

Succes în călătoria către tine însuţi şi către eliberarea din sclavia dualităţii!

Desigur, poţi declina oferta mea şi poţi trăi în continuare o viaţă de câine, alergând zi de zi pentru o coajă de pâine şi iluzia libertăţii de după pensionare.

Poţi să-ţi iroseşti până la urmă, toată viaţa. Ce pot face eu să te împiedic să ţi-o iroseşti? NIMIC. Eşti singura Fiinţă din Univers, care poate face ceva.

DACĂ VREI SĂ FACI CEVA.

 


Vizualizări articol: (315)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.