100 de zile de post cu lichide!

Dieta Hiper-Hidratată, header articol, © Stănescu Şerban, 2014

Astăzi, este o zi specială pentru mine şi mi-am propus să fac din ea o sărbătoare!

Astăzi, împlinesc 100 de zile de când mă hrănesc cu hrană lichidă!

Am mai amintit aici în treacăt, despre Dieta Hiper-Hidratată şi chiar îmi propusesem să dezvolt o secţiune, dar între timp, am ajuns la concluzia că interesul meu pentru autocunoaştere este mult mai mare decât o secţiune de blog şi i-am dedicat un sit întreg, “Şcoala ZENLA”.

Astăzi, mi-am propus să văd câte articole pot scrie şi publica până la ora 24:00, aşa încât, a venit şi rândul acestui sit “personal”.

M-am gândit că cei cărora le face plăcere să citească ceea ce scriu, au aşteptat cam mult un nou articol şi am considerat că informaţiile pe care le-am publicat pe Şcoala ZENLA, interesează poate pe mulţi dintre cititorii mei mai vechi, cu atât mai mult cu cât este vorba acolo despre sănătate, alimentaţie inteligentă, sustenabilitate şi între altele, posturi (regimuri alimentare, “diete” particulare).

Ce am realizat până acum?

Deocamdată, pot spune că am slăbit 18 kilograme în cele 100 zile, că mă simt excelent, că voi merge mai departe!

Oricum, trecerea de la hrană predominant solidă la hrană lichidă (liquidarianism în Engleză), îmi oferă perspective fascinante, atât în privinţa opţiunilor de viaţă cât şi din perspectiva autocunoaşterii şi dezvoltării personale!

Mai mult, trecerea de la un nivel vibraţional scăzut Vibraţia Fundamentală PĂMÂNT la unul mai înalt Vibraţia Fundamentală APĂ este practic un nou Univers de explorat, deci mă simt ca într-o călătorie într-o lume necunoscută, aproape ca pe o altă planetă!

Un lucru foarte interesant este faptul că, pentru a îl cita pe Steve Jobs, (“Connect the dots!”), am început să fac corelaţii surprinzătoare între evenimentele vieţii mele, să văd legăturile dintre “momentele încâlcite” din viaţa mea şi să îmi fac ordine prin “podul cu vechituri”!

Sunt mult mai împăcat cu mine şi cu ceilalţi şi chiar mă simt extraordinar în “noua mea piele”!

Este adevărat, este un pas pe care l-am pregătit îndelung şi pe care, aşa cum am povestit pe situl Şcoala ZENLA, l-am testat timp de 6 luni în 2008.

În fine, referitor la ziua de astăzi, mi-am propus să o serbez într-un mod mai puţin obişnuit şi anume, să public o serie de articole, sub motto-ul “ZIUA 100 a Dietei Hiper-Hidratate”, adică, mai simplu spus, să fac un maraton de creaţie şi publicare de conţinut.

În acest context, acesta este cel de-al cincilea articol scris şi publicat, în cadrul acestui maraton. În total, peste 4000 de cuvinte, scrise şi publicate într-o zi!

Maratonul continuă şi, dacă vrei să vii alături de mine, te invit pe situl Şcoala ZENLA şi cred că şi pe celelalte situri, respectiv “Vibraţia Numerelor”, poate şi pe blogul destinat calculatoarelor, www.sserbanro.info şi “Bloggeri de top”.

Lectură plăcută în continuare şi îţi mulţumesc pentru că eşti alături de mine, astăzi şi în toate zilele (atât cât ţi-am putut percepe prezenţa…)!

Cu drag, Şerban, omul obişnuit, căruia îi place să se pună în situaţii neobişnuite!

 


Vizualizări articol: (631)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .