O nouă strategie online

Moni-Serban-3115

Evenimentele din ultimele 6 luni, au produs schimbări foarte importante atât în viaţa mea cât şi în viaţa lui Monica şi pe ansamblu, a familiei noastre.

Atunci când doi oameni se întâlnesc şi circumstanţele în care acest lucru se petrece conduc la o alianţă şi când spun ALIANŢĂ mă refer la o semnificaţie mult mai profundă decât cea general acceptată acei oameni care au devenit parte a alianţei, încep să funcţioneze ca o Entitate unitară, ca o singură Fiinţă.

Întâlnirea mea cu Monica în 2009, a fost un astfel de “moment cuantic”. Voi reveni cu timpul asupra subiectului, pentru că sunt aspecte extrem de importante pentru cine este interesat de o DEZVOLTARE CONŞTIENTĂ.

Ceea ce este important de reţinut pentru tine, ca cititor al acestui blog, este faptul că Monica şi Şerban Stănescu SUNT UN ORGANISM CARE FIINŢEAZĂ.

Vom folosi în continuare foarte mult conceptele “Jungla Interioară” şi “Jungla Exterioară” şi privitor la aceste concepte, vom oferi informaţii în Casa noastră virtuală, ŞCOALA ZENLA.

Pe moment, mă opresc la a spune că “Jungla Interioară” se referă la Universul Interior al Fiinţei , “Universul Infinit Mic” iar “Jungla Exterioară”, se referă la Universul Exterior, “Universul Infinit Mare”, aşa cum îl cunoaştem pe calea celor cinci sau mai multe simţuri, după cum alege fiecare să şi le folosească pentru a cunoaşte lumea în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi.

Consider că am clarificat ceea ce era urgent şi voi trece acum la chestiunea STRATEGIEI.

NOUA STRATEGIE

Cum spuneam mai sus, evenimentele din ultimele 6 luni, au produs mutaţii importante în existenţa fiecăruia dintre noi precum şi asupra a ceea ce numim convenţional FAMILIA.

Prin FAMILIA, înţelegem FIINŢA care rezultă din FUZIUNEA CONŞTIENTĂ a două Entităţi individuale. În cazul nostru, Monica şi Şerban.

Atunci când o astfel de fuziune se petrece şi are loc în mod CONŞTIENT, DELIBERAT, prin exercitarea Liberului Arbitru al ambelor părţi, tot ceea ce înseamnă activitate, indiferent că se petrece în Jungla Interioară ori în Jungla Exterioară, este rezultatul unor alegeri comune şi al acţiunilor menite să traducă în REALITĂŢI SUCCESIVE, alegerile respective.

Este un proces DINAMIC, CONTINUU şi prin urmare, ceea ce se reflectă în Jungla Exterioară, este ceea ce se petrece la nivel microscopic în Jungla Interioară.

În această ordine de idei, prezenţa noastră online de astăzi înainte, care este şi trebuie să fie o reflectare a ceea ce se petrece în Jungla Interioară, va suferi mutaţii fundamentale.

Despre aceste mutaţii voi vorbi aici, acum.

Mutaţiile care vor avea loc sunt profunde şi vor afecta întreaga noastră prezenţă online. Toate siturile pe care le deţinem şi le administrăm, vor fi supuse unor transformări profunde, pentru a le aduce în armonie cu priorităţile noastre, cu ordinea în care am redefinit în ultimele 12 luni aceste priorităţi în familie, iar direcţiile de acţiune sunt cele de mai jos.

Voi prezenta pe scurt siturile şi direcţiile de dezvoltare ale acestora, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI:

 

  • www.scoala-zenla.net. Începând de astăzi, priveşte acest sit ca pe CASA VIRTUALĂ A FAMILIEI MONICA ŞI ŞERBAN STĂNESCU.
  • www.vibratianumerelor.com. Este instrumentul prin intermediul căruia Monica îşi exercită pasiunea, talentul nativ şi vocaţia şi totodată îşi dezvoltă atât aptitudinile existente cât şi alte aptitudini, mai puţin dezvoltate sau chiar aptitudini noi.
  • www.sserbanro.info. Acest blog va fi complet restructurat şi va fi continuarea online a volumului AUTODEZVOLTARE, OCULTISM, EXTRASENZORIAL. Consider că este suficient de explicită orientarea. Diferenţa dintre Şcoala ZENLA şi acest sit, constă în CADRUL DE REFERINŢĂ pe care îl vom aborda pe acest sit. Spre deosebire de Şcoala ZENLA, pe acest sit vom căuta să ne adresăm unui segment de public cât mai larg. Va fi şi casa virtuală a cărţii “Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial” şi evident, în această ordine de idei, va fi locul în care vor putea fi procurate ediţiile viitoare ale cărţii, precum şi eventualele volume care vor urma primului volum. Mai multe detalii vor putea fi găsite pe sit.
  • http://blog.sserbanro.info. Adică, ACEST BLOG. Fiind cel mai dezvoltat, va suferi în mod cert cea mai profundă restructurare. Pe moment, ceea ce pot spune, este că va rămâne un blog PERSONAL, în care mă voi strădui să mă prezint publicului atât ca om cât şi ca profesionist. Probabilitatea maximă este ca blogul să fie restructurat în 4 secţiuni de bază: PERSONALE, cu o serie de subsecţiuni (categorii), SOCIO-PROFESIONAL, de asemenea cu o serie de subsecţiuni, LINUX, tot cu subsecţiuni şi în fine, CALCULATOARE ŞI INTERNET, cu subsecţiuni. Cum o astfel de restructurare profundă mă va costa penalizări drastice pe partea de SEO, foarte probabil, voi căuta soluţia cea mai convenabilă pentru minimizarea efectelor negative şi a impactului asupra poziţiei blogului în motoarele de căutare. Să vedem cum voi realiza asta. Este poate cea mai mare provocare profesională pe care mi-o asum şi sunt convins că pentru profesioniştii web-ului, va fi o lecţie din care vor învăţa multe, desigur, fiecare după cât este interesat. Mă voi strădui să desluşesc ÎN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL, o serie de măsuri şi efectele produse de acestea, în blogul dedicat bloggingului, respectiv Bloggeri de top. Foarte probabil şi designul sitului va fi modificat, atât în ceea ce priveşte tema de bază utilizată cât şi pluginurile utilizate, care vor fi revizuite şi în mod cert regândite prin prisma utilităţii şi oportunităţii acestora. Detalii privind tema şi pluginurile, vor fi publicate tot pe Bloggeri de top.
  • www.bloggeridetop.com. Bloggeri de top, este un proiect a cărui oportunitate am analizat-o îndelung împreună cu Monica. Dată fiind amploarea pe care o ia internetul ca instrument de comunicare, am decis să păstrăm proiectul şi să îl dezvoltăm, fără însă a îl considera o prioritate majoră. Aşadar, va rămâne pe post de “hobby”, pasiune domoală de timp liber, o ocupaţie DE SUFLET, dar în egală măsură o ocupaţie de divertisment profesional a familiei şi a tuturor celor pentru care bloggingul înseamnă ALTCEVA DECÂT MONETIZARE PE STEROIZI!!!
  • www.castiga-bani.com Acest domeniu va fi scos la vânzare. Promovarea proiectului care s-a derulat pe acest domeniu, a făcut parte dintr-un studiu de piaţă. Întrucât obiectivele au fost atinse, informaţiile de care aveam nevoie fiind obţinute, necesitatea de a păstra acest domeniu a dispărut. Pentru clarificare, detalii se găsesc în articolul “O lume fără bani”. Programul ROBIS, se va derula ca parte componentă a Şcolii ZENLA şi va fi complet regândit şi restructurat. Am analizat inclusiv consecinţele SEO asupra Programului ROBIS şi am apreciat că o abordare inteligentă privitor la mutarea conţinutului publicat deja, va rezolva satisfăcător toate părţile implicate, deci şi motoarele de căutare. Strategia şi tactica, vor fi prezentate probabil într-o carte dedicată SEO şi bloggingului. Când va apare cartea, este deja o chestiune prea dificil de soluţinat în acest moment. Există o serie de materiale scrise, dar centralizarea şi dezvoltarea lor într-un tot unitar, este momentan la coada listei de priorităţi. Cum spuneam, “în limita timpului liber”.

 

Materialul de faţă, va fi publicat şi în format PDF, pentru cei interesaţi să îl aibă la îndemână, cu atât mai mult cu cât vor urma schimbări majore pe blog şi totul va fi profund restructurat.

Pentru o perioadă de timp momentan nedeterminată, acesta este ultimul articol publicat aici.

Urmează să plec la Bacău, unde mă voi întâlni cu Monica. Monica soseşte din Grecia în dimineaţa zilei de 07 iunie 2014 şi respectiv ne vom întâlni cu Gina Cepreaga. Foarte posibil vom ajunge şi la Focşani, pentru a ne strânge niţeluş în braţe cu miniştrii de externe ai blogosferei Vrancea, Mihaela şi Tudorel Bezeaşi a ne întâlni cu cei care vor fi disponibili pentru acest moment, foarte special pentru noi cinci: un an de la Bacău Family Blogmeet(Vezi şi Studiu în Fa # Major, Acasă cu Şerban Stănescu).

Restul, la momentul potrivit şi la locul potrivit! :)

Considerând că am punctat cu suficientă claritate direcţiile strategice de dezvoltare a prezenţei online a familiei Monica şi Şerban Stănescu, închei aici şi te îmbrăţişează cu drag,

MONICA şi ŞERBAN STĂNESCU

NAMASTE!

 


Vizualizări articol: (329)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .