Ne vedem în România!

Portret Şerban Stănescu

 

Bună seara!

Astăzi, se încheie o etapă de peste patru ani din existenţa mea: AVENTURA GRECIA.

Înainte de a trece mai departe, vreau să îţi mulţumesc pentru că timp de patru ani ai fost alături de mine, fără să ştii practic cine sunt.

OK, poate am exagerat puţin, pentru că sunt cărţile mele, articolele mele, filmele de pe YouTube, dar una peste alta, ştiu foarte bine ce înseamnă sentimentul incertitudinii şi nevoia de a vedea un om “în carne şi oase”!

În seara (noaptea) aceasta, Linuxul meu şi laptopul Dell Inspiron N5030 pe care am fost tovarăşul tău de drum în Virtualia, vor căpăta un concediu a cărui durată estimată este de circa trei săptămâni. Am publicat în caseta laterală a blogului programul meu pe perioada 22 iunie – 07 iulie.

Dacă toate decurg conform planificării, înseamnă că pe 08 iulie vei citi primele veşti trimise de mine DIN ROMÂNIA!

Am muncit din străinătate, am învăţat enorm de multe despre ce înseamnă a opera o afacere exclusiv online, ce avantaje are, ce dezavantaje are. Vom vorbi despre toate acestea la workshopurile pe care le voi organiza de aici înainte, în România, aşa cum vom vorbi despre multe, multe altele, despre care mă interesează să îmi spui chiar tu!

Ca să mă ajuţi, am făcut o primă listă a temelor seminariilor şi workshopurilor, din care te rog să alegi care sunt cele care te interesează cel mai mult. Poţi alege mai multe teme şi asta mă va ajuta să clarific zona de interes maximă pentru tine şi nevoile tale imediate.

Accesează AICI această listă-chestionar şi dă-mi te rog răspunsuruile tale, astfel ca, atunci când voi ajunge în România, să mă şi apuc de treabă!

Vreau să ajut cât mai mulţi oameni, cu tot ceea ce am reuşit să învăţ în ultimii 6 ani, de când m-am dedicat cărţilor şi dezvoltării personale.

Pe lângă cărţile pe care le ofer gratuit şi celelalte instrumente online, este experienţa legată de scris, de modul în care scrisul m-a ajutat să îmi văd visele devenite REALITATE!

Cred cu tărie că oricine vrea să îşi vadă visele devenite REALITATE! INCLUSIV TU!

Revin în ţară după o absenţă de peste patru ani, timp în care am făcut un experiment de o duritate excepţională, despre care voi vorbi într-o serie de seminare speciale, despre ce înseamnă a fi freelancer într-o ţară străină, cum poţi să îţi câştigi existenţa, ce înseamnă derularea unei afaceri online din străinătate, ce obstacole întâlneşti, cum le înlături şi încă multe, multe altele.

Dar cel mai important lucru pentru tine, vor fi seminarele în care vei învăţa să îţi pui experienţa într-o broşură, o carte, mai multe broşuri, mai multe cărţi şi să realizezi în final, o serie de produse care să îţi aducă venit pasiv. Despre venitul pasiv, voi vorbi mai multe în cadrul cursului de afaceri online LIVE, derulat pe structura cursului CBPN 01 – versiunea 2.0.

Vei învăţa alături de mine, împreună cu mine, ce înseamnă să îţi placă atât de mult ceea ce faci, încât să trebuiască să te certe cineva ca să te culci, ca să mănânci, ca să pleci din casă, să mai iei aer.

Îţi mulţumesac din suflet Monica, pentru prea multe lucruri, dar poate că înainte de altele, pentru că m-ai învăţat că oricât de mare ar fi o pasiune şi oricât de mult ai vrea să lucrezi 18 ore zilnic, corpul omenesc este un mare dar şi trebuie respectat!

Pentru că da, am ajuns într-un stadiu în care trebuie să negociez cu Sinele meu şi cu Ego-ul, care a ajuns în fine, după ani mulţi de muncă, să mă servească aşa cum am visat… Trebuie să negociez ECHILIBRUL între munca pe care o fac cu atâta plăcere acum (Mai ţii minte ce zice CONFUCIUS?) şi nevoile fiziologice elementare, care trebuie respectate şi a căror încălcare, poate costa uneori viaţa…

Am enorm de multe de împărtăşit cu tine!

Întrebarea este însă…

CÂT DE MULT VREI SĂ AJUNGI UNDE MĂ AFLU EU?

Pentru că de asta depinde totul! De cât de mult vei investi în VISUL TĂU!

Pentru mine, contează prea puţin în ce constă acest vis.

Ceea ce contează, este faptul că

POT SĂ TE AJUT SĂ ÎL VEZI CU OCHII TĂI

pentru că ŞTIU CU CERTITUDINE că în ziua în care vei vedea că el devine REALITATE, vei trăi ceea ce trăiesc eu deja de câţiva ani!

Sunt gata să te ajut cu tot ce am învăţat despre mine şi despre CUM SE POATE TRANSFORMA UN VIS ÎN REALITATE.

TU decizi dacă îl vei vedea AIEVEA, sau va rămâne un simplu vis!

Putem începe prin completarea chestionarului.

Iată ce spune Confucius:

Descoperă acel CEVA pe care îl faci cu o plăcere inegalabilă şi ziua în care îl vei descoperi, va fi ULTIMA TA ZI DE MUNCĂ!”

La revedere, în ROMÂNIA!

Cu drag,

Şerban Stănescu, omul de dincolo de ecran.

PS: Relaţia mea cu Tudor, a evoluat destul de atunci şi până azi, încât să vrem să ne vedem la Bacău.

Sigur, Tudor e şi el om, are o familie şi nişte responsabilităţi care, dacă îi vor permite, va fi la întâlnire alături de Gina Cepreaga, de Monica şi de mine.

Şi vă vom spune pe urmă fiecare, povestea sa, aşa cum am trăit-o şi simţit-o. PE VIU, adică! :)

Gata…

Gata, că se apropie clipa să împachetez jucăriile. Că mi le iau şi plec! 😀

 


Vizualizări articol: (673)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

4 thoughts on “Ne vedem în România!


  1. Dupa cum foarte frumos a spus candva Tudor, mi-ar faca mare placere sa trasformam un link intr-o strangere de mana.


    • Ne-am ţinut cu toţi de promisiunile făcute nouă înşine!
      Şi în mod cert, a fost EXTRAORDINAR!
      Încă mai trăiesc MINUNEA!

Comments are closed.