Reorganizare (1)

Tot internetul e într-o continuă fierbere! E de fapt caracteristica acestui mediu de existenţă.

Întâmpinăm schimbările din Univers cu propriile noastre schimbări sau… suntem victima schimbărilor.

Mie îmi convine mai mult postura de generator de schimbări decât cea de victimă a schimbărilor.

Aşa încât, continui cu reorganizarea blogului. Deja am lucrat la meniu.

Ceea ce mă interesează însă acum, este CUM VEZI TU schimbările acestea?

Aceste schimbări, pe mine mă ajută să elimin o parte din acele zone ceţoase de pe blog. Ca parte a reorganizării Proiectului ZENLA, am divizat domeniul de activitate în subdomenii.

Acestea sunt aşa cum ştii, dar amintesc momentan următoarele

Am decis aşadar să continui restructurarea blogului, chiar dacă asta mă poate costa la plasarea în “topul” Google. Multe articole, înseamnă şi trebuie să însemne o organizare mai bună, pe categorii şi subcategorii.

Am ales să fac prezentarea acestei structuri, folosind la maximum meniul, deoarece este cea mai comodă metodă de accesare a informaţiilor structurate, din câte am testat până acum.

Pe de altă parte, ceea ce am testat ca pluginuri, am constatat că produc pagube la capitolul timp de procesor. Modulul social FaceBook de pildă, e un dezastru total. Produce mari întârzieri la încărcare şi necesită tone de optimizări. Asta, ca o primă concluzie de pildă, care priveşte toţi bloggerii.

Voi reflecta serios de tot în ce măsură valoarea adăugată blogului, mai justifică menţinerea acestui spaţiu uriaş, ocupat cu pozuliţe…

Pluginul FaceBook, dincolo de faptul că aduce like-uri pe o pagină tot de pe FaceBook, aduce pagube destul de mari şi care se traduc în cheltuieli suplimentare. Pentru FaceBook, aduce bani, asta ştiu. Pentru mine, doar posibilităţi de a cheltui bani mai mulţi şi mai repede. E de reflectat destul de mult!

Poate voi întocmi şi un material mai detaliat asupra subiectului pentru abonaţii Ediţie Specială Bloggeri de Top.

 


Vizualizări articol: (346)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .