Despre acest blog

De când m-am decis să restructurez blogul, una din decizii a rămas să schimb pagina “Despre” cu o categorie.

Pentru că la mine, se potriveşte mai bine.

Consider că atunci când vii la mine, e bine să ai de ales “între” şi “între”.

De pildă, poate într-o zi ai chef să citeşti ceva despre mine. În alta, despre blog şi cum cred eu că trebuie să fie el. În alta, despre mine, ca profesionist, despre pasiunile mele şi tot aşa.

Aşa încât…

Acest blog, aşa cum ai observat dacă eşti mai frecvent pe aici, are un puternic caracter experimental.

Învăţ de toate pe el! E ca un fel de maşină de curse pe care, după o cursă “tare”, o bagi în laborator, o faci bucăţi piesă cu piesă şi analizezi fiecare uzură, zgârietură, umbră, fisură.

Acest blog, este o oglindă a mea, care e foarte deşteaptă, pentru că ştie să mă arate aşa cum am evoluat în timp.

Pe oglinda asta, se găsesc punctele lui Steve Jobs şi când am nevoie să le unesc, vin, le studiez, iau vreo câteva şi fac cu ele, măcar încă un tronson din calea vieţii mele.

Acest blog, este exerciţiul meu de creativitate, de rezilienţă, de competenţă şi desigur, incompetenţă dacă îţi imaginezi cumva că fac parte din gama paranoicilor care “le ştiu pe toate”, atunci află că te înşeli!!! este exerciţiul meu de sinceritate ÎNGROZITOARE, aşa cum mi-a zis cineva la un moment dat.

Acest blog este un creuzet, la care mă coc la foc moale. Din când în când, dau gazul tare de tot, să se ardă zgurile şi să rămână metalul curat, strălucitor. Pe urmă, presupun că pasul “next” este să îl torn în lingouri.

Chestia asta cu turnătoria, presupun că acuma se cheamă “să fac un eBook”. Şi chiar am făcut vreo câteva. Peste douăzeci, deja.

Ce să mai spun despre acest blog?

Caută să îmi laşi o părere când treci pe la mine. O să trec şi eu pe la tine. Chiar dacă o să fie o singură dată într-un an. Că am mulţi pe listă şi ziua are aceeaşi lungime la toţi… Asta, e de la Seneca citire!

Îmi place să fiu deschis şi să ajut cât pot. O să vezi pe acest blog reclame “moca”. Pentru că la vremea când am scris sau am făcut un video despre X, Y sau Z, chiar am crezut în acea Fiinţă. Poate mai cred şi astăzi…

Cine îşi închipuie că “m-a avut”, că “m-a îmbrobodit”, să-şi revadă ideile.

Dacă eu te-am apreciat ASTĂZI pentru ceva şi tu MÂINE ţi-ai dat poalele peste cap, aici va fi acea imagine despre tine, care:

  1. Ori te va consolida ca reputaţie (branding)
  2. Ori te va incrimina ca escroc, mincinos, etc.

De ce? Foarte simplu: tocmai pentru că a fost “moca”!

Să zicem aşa, ACESTA ESTE PREŢUL MEU! 😉

Adică, ori te respecţi şi o să-ţi facă bine reclama mea, ori eşti “Gone With The Wind” şi asta e, aici e dovada că te schimbi la faţă după cum bate cel mai sus menţionat…

Ce mai e acest blog?

Poate o fărâmă din noi toţi, care ne-am întâlnit aici şi am pus câte ceva, fiecare. Eu mai mult, că aşa mi-am asumat răspunderea şi tu, cât ai avut în desagă în clipa când te-ai decis să citeşti, să laşi un comentariu, un video, ceva. Un semn al trecerii tale pe la mine pe-acasă. Casa mea virtuală, desigur!

Cam asta ar fi…

Dacă îmi mai vin idei, le pun pe hârtia asta “Made by Intel & Linux”. Că uitai să zic, aici e şi un blog de Linuxist. Începător, dar cu state vechi…

 


Vizualizări articol: (355)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .