Activitatea mea din viitor – ce vei putea citi şi unde

Incotro ne indreptam

 

 Dat fiind faptul că în ultima vreme am scris mai puţin pentru publicare pe bloguri, cred că e vremea să aduc clarificări privind planurile mele pentru mai departe.

Astfel, acum, cea mai mare parte a timpului şi energiei, o dedic FAMILIEI ŞI CASEI.

Şi Monica şi eu suntem înainte de orice OAMENI în carne şi oase şi avem o serie de nevoi, ca orice alt om. Iar acum, necesităţile noastre ca familie, constituie PRIORITATEA ZERO.

Ca urmare şi drept consecinţă imediată, orice proiecte legate de internet, cad pe locul secund, în special zona gratuităţilor. TIMPUL COSTĂ BANI.

Mă voi rezuma să public doar atunci când timpul îmi permite şi am dispoziţia necesară pentru a o face.

În rest, activitatea mea online se va rezuma la consultanţă om-la-om şi promovarea produselor şi serviciilor pe care le ofer, în domeniile în care am minimum cinci ani de experienţă (şi care sunt destule!).

ACEST BLOG

Pe acest blog mai apar doar articolele legate de spiritualitate (radiestezie, extrasenzorial, Reiki, Munay Ki, Yoga, etc.) dezvoltare personală şi coaching. Vor dispare toate celelalte articole legate de alte teme tratate de mine înainte.

BLOGUL www.sserbanro.info

Va rămâne dedicat calculatoarelor şi tuturor celor legate de calculatoare. Linux, aplicaţii, internet, cursuri de calculatoare şi alte asemenea din domeniu. Serviciile specifice, vor fi afişate tot pe acest blog.

BLOGUL www.bloggeridetop.com

Aici vor apare de-acum înainte orice alte articole legate de blogging, Social Media, evenimente din domeniu la care am participat sau voi mai participa şi în general, tot ceea ce este legat de blogging-know-how, adică, inclusiv articole pe tema WordPress şi conexe.

BLOGUL www.sserbanro.info/zfm

Pe acest sit pe bază de abonament (membership site) voi publica mai departe articole legate de monetizare, cum să începi o afacere online şi afaceri online. Accesul, va fi permis doar abonaţilor sitului. Cum spuneam, TIMPUL COSTĂ BANI.

CURSURI DE CALCULATOARE 1:1

Pentru că am primit mai multe solicitări să fac cursuri de calculatoare, voi da drumul la cursuri de calculatoare în sistem de lucru individual, om-la om, via Skype. Evident, cursurile sunt contra cost, pe principiul plăţii cu ora.

Înveţi ce ai nevoie şi cât ai nevoie asistat direct de mine. Şi, ca să evit confuziile, cursurile vor fi pentru cei care chiar vor să înveţe să lucreze cu calculatorul, deci preţul va fi pe măsură!

Mă interesează înainte de orice seriozitatea şi performanţa pe care le obţine cel cu care lucrez, pentru că e vorba de lucru în timp real şi asta înseamnă că o oră scursă din viaţa mea, trebuie să dea rezultate concrete. Altfel, ne pierdem vremea şi eu şi clientul şi e păcat!

Din fericire şi pentru mine şi pentru cei care apelează la mine, cei aproape 19 ani de calculatoare şi peste 70.000 (adică: şaptezeci de mii) de ore de practică, mă ajută să acopăr o arie destul de largă de subdomenii din sfera utilizării calculatoarelor şi a internet, deci pot aborda o multitudine de tematici „punctuale” iar ca urmare, pot să ajut multă lume să scutească enorm de mult timp pierdut cu răscolitul prin sutele de cărţi de calculatoare, cu tot felul de informaţii stufoase şi de multe ori, aproape inutile scopului imediat urmărit.

ACTIVITATEA MEA PREPONDERENTĂ

Va fi situată începând chiar de la publicarea acestui articol, în zona CONSULTANŢĂ DIRECTĂ, zona materialelor video şi a promovării video.

În afară de această zonă de activitate, mă voi dedica reluării scrierii de cărţi, a revizuirii şi publicării celor existente (publicate în format electronic deja) în formă tipărită, întrucât mi s-au solicitat de mai multe ori versiuni tipărite ale mai multora dintre cărţi, inclusiv dintre cele oferite gratuit, sub licenţa Creative Commons.

O altă direcţie căreia îi voi aloca mult timp, este convertirea tuturor cărţilor mele în AUDIOBOOK. Şi, cine ştie, poate voi scrie şi o carte legat de experienţa convertirii cărţilor în format audio.

FRECVENŢA PUBLICĂRILOR

Articolele pe bloguri, vor fi publicate săptămânal. Timpul de care dispun s-a redus cu mai mult de 50% şi în aceste condiţii, producerea de conţinut gratuit, devine un obiectiv colateral, secundar, dependent în cea mai mare măsură de disponibilităţile mele de moment.

Atenţia maximă o vor căpăta zona business şi CONSULTANŢA 1:1.

Şi Monica şi eu avem obiective precise de îndeplinit care necesită un volum de muncă uriaş şi o focalizare de excepţie. Orice abatere de la planurile făcute, ne poate costa foarte scump şi e ultimul lucru pe care ni-l dorim amândoi. Avem o anumită vârstă şi vrem să ne bucurăm şi de viaţă şi unul de celălalt!

Acestea fiind spuse, te invit să lucrăm împreună, 1:1, în domeniile în care am expertiza necesară (vezi Diagrama competenţelor)!

Cu drag,

Şerban

 


Vizualizări articol: (357)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .