Programări consultanţă video

Consultaţiile video, se acordă pe bază de programare.

Câteva recomandări şi informaţii importante:

  • Tariful orar pentru o consultaţie video, este de 5 euro, cu excepţia consultaţiilor pentru sistemele de operare Windows şi aplicaţiile care rulează sub Windows, care au tariful de 10 euro/oră
  • Înainte de achitarea sumei pentru orele de consultaţie, este important să stabiliţi un obiectiv precis, care să reflecte ceea ce vreţi să obţineţi în cadrul consultaţiei şi aşteptările pe care le aveţi. Fără a avea un obiectiv precis stabilit, vom pierde TIMP PREŢIOS din timul consultaţiei, ceea ce va reduce eficienţa acesteia foarte mult.
  • După achitarea contravalorii consultanţei, vom lua legătura prin mail şi vom stabili detaliile privind data şi ora de începere, precum şi obiectivul pe care vrem să îl atingem.
  • Datele de contact, sunt mailul cu care aţi achitat costul consultanţei (aceeaşi adresă cu care aţi creat contul PayPal) sau, prin Skype, eventual, îmi comunicaţi o altă adresă, tot prin Skype sau prin FaceBook.
  • După achitarea consultanţei, veţi fi direcţionat către pagina care conţine detaliile privind contul de Skype cu ajutorul căruia vom realiza sesiunea de consultanţă.
  • Recomand tuturor celor care apelează pentru prima oară la serviciile noastre, să rezerve pentru început O ORĂ, apoi, funcţie de necesităţi, putem stabili dacă e necesar mai mult şi ce vom face mai departe.

Pentru programare, apăsaţi butonul PayPal şi urmaţi instrucţiunile de pe formularul de plată al PayPal.

Formular de plată securizat. Exemplu.

Verificaţi cu atenţie ca în câmpul URL (stânga, sus în browser) să apară lăcăţelul, care certifică faptul că sunteţi pe pagină securizată!


Pentru consultaţii video legate de utilizarea Windows şi a aplicaţiilor (programelor) care rulează sub Windows, folosiţi butonul de mai jos:

Lista tipurilor de consultanţă oferită: Listă consultanţă video

 


Vizualizări articol: (304)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.