Oferta mea de gratuităţi

 Dat fiind faptul că multă lume invocă lipsa banilor pentru o mulţime de „ghinioane” care „li se petrec”, am realizat de-a lungul perioadei 2007 – prezent, o serie de materiale şi instrumente de lucru, pentru a veni în ajutorul celor care, vor să iasă din marasmul în care se zbat, vor să schimbe ceva în modul lor de gândire şi, în general, vor să opereze schimbări pozitive, notabile, în existenţa lor şi pe de altă parte, să demonstrez că obstacolul „bani”, poate fi înlăturat, cu efort şi bunăvoinţă.

Sunt până în prezent, peste 100.000 de oameni care au beneficiat de aceste resurse pe care le ofer. E mult? E puţin?

Cântăreşte astfel:

TU câţi oameni ai ajutat GRATUIT, din munca TA până astăzi?

Poţi începe acum, promovând această pagină. Dacă crezi că există o metodă mai simplă, lasă-mi ideea ta într-un comentariu.

Ca să simplific accesul la aceste RESURSE, am realizat un mic eBook în care am prezentat oferta mea de gratuităţi, care constă în peste 15 cărţi gratuite, articole, grupuri de lucru, tutoriale video.

Copertă 3D Mentorat Terapia prin scris, vol 1, Gratuităţi

Singurul lucru pe care îl cer în schimbul a ceea ce ofer, este să laşi un comentariu în care să îmi spui părerea despre una sau mai multe din cărţi sau alt material care ţi-a folosit şi să îmi spui pe scurt în ce mod şi dacă ai vreo propunere concretă.

De asemenea, lasă un comentariu în care să îmi precizezi ce alte resurse gratuite cunoşti (cărţi, cursuri gratuite, tutoriale, etc.).

În timp, vreau să realizez fie un nou eBook, fie o secţiune distinctă voi mai reflecta asupra modului de prezentare în care să grupez toate aceste resurse.

CLIC AICI PENTRU DOWNLOAD

 


Vizualizări articol: (674)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

3 thoughts on “Oferta mea de gratuităţi


 1. Nu am apucat sa studiez inca tot ce ati scris, intrucat nu v.am descoperit blogul decat in seara aceasta. Vreau sa va multumesc pentru ca…va pasa!


  • Bună seara, Mihaela!
   E OK, citeşte în voie, asta te va ajuta să te echilibrezi, înainte de orice.
   Dacă te decizi să te înscrii, vom începe lucrul împreună şi vom vedea ce şi cum, pe parcurs.
   O seară frumoasă în continuare!

Comments are closed.