Eliberează-ţi mintea din sclavie! – FREE

Copertă "MTPS Volumul 8 – Eliberează-ţi mintea din sclavie" Având în vedere solicitările unor cititori care vor să distribuie articolele legate de Decalog şi Decalogul în versiunea ZENLA, am realizat un eBook, “MTPS Volumul 8 – Eliberează-ţi mintea din sclavie!” pentru a simplifica lucrurile.

Această carte se distribuie în regim de liberă circulaţie şi pentru cei interesaţi să atragă vizitatori, pot realiza versiuni cu licenţă de multiplicare/distribuire, inclusiv versiuni personalizate.

Iată mai jos cuprinsul versiunii gratuite (FREE):

Cuprins-MTPS Volumul 8 – Eliberează-ţi mintea din sclavie!

Versiunea integrală, va conţine mai multe capitole, între care o analiză a modului în care SUBCONŞTIENTUL aplică Decalogul, aşa cum este el cunoscut în prezent, argumentată cu fapte istorice şi evenimente actuale, observabile de către oricine.

Astfel, fiecare va avea ocazia să înţeleagă CUM acţionează negaţiile asupra minţii noastre, în ce constă sclavia minţii, CUM ne guvernează SUBCONŞTIENTUL existenţa şi care este soluţia care poate fi aplicată pentru a ne schimba viaţa în bine.

Mai ofer în versiunea completă o surpriză, tot cu un text celebru, din biblie.

DOWNLOAD VERSIUNE GRATUITĂ (FREE)

 


Vizualizări articol: (490)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

One thought on “Eliberează-ţi mintea din sclavie! – FREE


  1. Multumim pentru aceasta resursa gratuita, apreciem, speram ca ne vei incanta si mai mult in urmatoarele postari, multumim frumos inca o data!

Comments are closed.