Cărţi gratuite (7) – Primii paşi în promovarea online

Copertă, Ion Pisica - Primii paşi în promovarea online, 2013

 

Toată lumea aleargă după propria afacere online, din care să curgă euroii zi şi noapte, fără ca cel în cauză să mişte un pai.

Am prezentat în cartea „Un zâmbet pentru toată lumea” o serie de fraze-cheie cu care ajunge lumea pe acest blog. Mai sunt şi altele, desigur, dar mi se pare că deja există o simptomatică a patologiei internetului.

În acest context, aşa cum am arătat şi în cursul de afaceri online CBPN 01, o aptitudine esenţială este capacitatea de a promova un produs sau serviciu.

Astăzi, îţi voi prezenta…

Ion Pisică — Primii paşi în promovarea online

Pe scurt

Foarte pe scurt! E o carte care face parte din categoria “rapoarte” sau “broşuri”, are 5 pagini, este un material foarte condensat şi foarte la obiect! Îl apreciez ca un foarte util instrument de lucru, mai ales pentru zona începător-mediu, deşi şi mie mi-a plăcut şi mi-e de folos.

Capitolele: Povestea; Anunţuri gratuite; Forumuri gratuite; Video; Altele.

 

Plusuri

Începe cu o poveste personală, pe care o cunosc din trei surse diferite, de la trei cunoscuţi, care au pornit afaceri începând cu telefoane mobile.

Poveştile finale sunt diferite, pentru că au rezultat 3 stiluri de viaţă diferite şi trei afaceri diferite, dintre care două, din zona “Nomadul digital”. Poate voi detalia în alt articol. Raportul este condensat şi foarte la obiect!

Foloseşte facilitatea hot-link, deci este un instrument care scurtează mult lucrul în timpul desfăşurării unei campanii de promovare, prin eliminarea timpilor morţi (căutarea prin liste de situri).

 

Minusuri

Eeeee… Văd că aproape toată lumea, cu mici excepţii, încalcă prevederile Academiei Române privind OBLIGATIVITATEA FOLOSIRII DIACRITICELOR. Aşadar, o altă carte scrisă în romgleză. Cine ştie bine limba romgleză însă (conversaţie, scris, citit), se descurcă. Ştie să folosească linkurile într-un document PDF, dar de ce a ignorat NAVIGABILITATEA?

Într-o carte din clasa “PRACTIC”, navigabilitatea în document, este o chestiune esenţială! Ce mare lucru era să mai pună cinci linkuri la fiecare capitol, într-un cuprins şi încă unul pentru a ajunge de oriunde la acest cuprins? Că se face cu Ctrl + C şi Ctrl + V?

Eu cred că de 6 ani tot dau exemplu de navigabilitate şi scriere cu diacritice, prin cărţile publicate…

 Download

E suficient să completezi formularul de mai jos:


Descarca gratuit ebook-ul: “Primii pasi in promovarea online”. 

New Graphic


Vizualizări articol: (720)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

2 thoughts on “Cărţi gratuite (7) – Primii paşi în promovarea online


 1. Buna! Vreau sa vorbesc cu dvs azi, dupa ora 14 daca si dvs vreti si puteti….
  Multumesc! Tel: 0729519611 dati un bip sau un sms, iar apoi eu va voi contacta…Va multumesc !!!
  Cu respect si admiratie,
  d-na prof. IULIA
  …din Brasov


  • Bun găsit şi mulţumesc pentru trecere!
   O să ţin seama de asta!
   Mi-am notat numărul de telefon!
   Am fost şi sunt foarte ocupat acum, dar ne vom auzi cu certitudine!
   Am sunat chiar în seara asta, de altfel. Numărul meu începe cu 0347… (RDS)

Comments are closed.