Cărţi gratuite (3) – Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial


Copertă carte Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial

 

 Săptămâna aceasta, am avut un program foarte încărcat şi am avut şi mult de citit, aşa încât, la rubrica de carte gratuită, o să îţi prezint foarte pe scurt, cartea mea „Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial”.

Este a doua carte scrisă, după „Începutul Călătoriei”.

Are o anectodică stranie şi anume, începusem lucrul la „Casa şi Familia”, eram destul de departe cu lucrul, când m-am blocat. Mi-a fost practic imposibil să mai scriu la ea!

Titlul noii cărţi, a ieşit parcă „din pământ din iarbă verde”!

M-am, apucat să scriu şi din capitol în capitol, m-am trezit că am ajuns la peste 30 de capitole!

Sinţisem nevoia de a sistematiza cei circa 40 de ani de întrebări, căutări, experienţe, ocolişuri, „trânte”, greşeli mai mari ori mai mici şi descoperiri de tot felul. Simţisem că fără asta, o să fie imposibil să continui ce începusem!

Consecinţa?

Este cartea care ocupă locul I în topul preferinţelor cititorilor! Mai mult chiar, a fost preluată pe mai multe situri de distribuţie, cum ar fi 4shared.com, reikiroman.altervista.org, uploady.com, ebookbrowse.com, general-files.com, iar pe un blog, am descoperit acum (10-05-2013), că mi-au fost preluate toate cărţile publicate! 😮 😀

Blogul se numeşte Cronica naturalului.

Îmi cer scuze pentru trecerea prea rapidă peste acest (această?) admirator (-oare?), dar abia acum am descoperit că aceast titlu de carte ocupă în Google primele 50 de rezultate (poate mai multe…). Îmi e destul de greu să sacrific timp răscolind după „câte rezultate ocup în Google”.

Are peste 5.000 downloaduri, estimare raportată la ce am putut eu contoriza până la un moment dat, pentru că dacă deja e pe situri de download şi se menţine ritmul mediu de 80 downloaduri lunare pe un singur sit (Scribd), e practic imposibil să calculez un total.

Am apreciat global, la modul 960 x 4 ani x M(~6) situri = circa 5000. Presupun că cifra reală e mult mai mare…

Şi acum, câteva cuvinte despre carte.

Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial – Şerban Stănescu, 2009

Plusuri

Cartea are 245 pagini (da, e puţin mai „grea”) şi următoarele capitole: Argumente * Glosar * Două decenii de cercetări * Rezonanţa * Omul

şi Universul * Limba Universală * Protecţia Divină * Bioenergetica *

Măsurători şi instrumente * Talentele înnăscute * Creatorul din noi *

Karma şi Legea Creaţiei * Liberul Arbitru * Legea Iubirii * Legea

Manifestării * Despre Planul Fizic * Despre Planul Astral * Despre

Planul Mental * Despre Planul Cauzal * Mentalitatea pozitivă *

Spovedania * Vindecarea şi vindecătorii * Vindecarea cu plante *

Vindecarea cu muzică * Vindecarea cu culori * Vindecarea prin scris *

Despre hipnoză * Lumea fizică * Alte lumi * Timpul şi Spaţiul * Terra

şi specia umană * Fenomenele naturale * Apa ca mediu de

comunicare * Principiul Oglinzii *

Mă voi abate de la modelul de prezentare anterior, pentru că sunt 33 de capitole şi dacă scriu o propoziţie la fiecare…

Pe ansamblu, reprezintă sinteza a patru decenii de muncă, într-o direcţie interzisă pe vremea când m-am apucat eu de căutat răspunsuri la „Ce înseamnă telepatie, psihometrie, clarviziune, telekinezie, levitaţie, Yoga” şi alte ghicitori din domeniu.

Mai mult decât atât, la vremea când ziceam şi eu că „am dat lovitura!” am luat BAC-ul, care va’z’zică am aflat că facultatea care mă tentase, PSIHOLOGIE, fusese desfiinţată şi rămăsese doar un curs, la „Filosofie-Istorie”. Pe lângă asta, cineva mi-a spus că dosarul meu de cadre, „dă rău la poză”. Adică, tată transfug… Deci, „Vezi-ţi de câlţii tăi, altfel dai de belea! Mergi pe burtă şi o să-ţi fie bine!”, mi-au zis oarece studenţi cu pile şi care cunoşteau „regulile invizibile”.

Aşa că, până în 1989, am mers „pe burtă”; cât am fost lăsat…

Minusuri

Cartea e depăşită în unele capitole şi ar trebui actualizată. De fapt, re-scrisă. Volumul de muncă necesar însă, e mai mare decât cel necesar scrierii unei cărţi noi, de aceeaşi dimensiune…

Am planificat deja revizia tuturor cărţilor, dar lista e mare, e vorba de peste 2000 ore de muncă şi trebuie să văd cum voi reuşi să mă împart între toate.

Închei cu o relatare a unei cititoare de pe Scribd:

Stimate domnule Stănescu,

Mărturisesc că sunt un suflet care-şi caută în continuare calea şi dând deloc întâmplător peste cărţile dvs. în care am găsit o parte din sufletul dumneavoastră minunat, aşternut în cuvinte şi imagini extrem de sugestive, cu un extraordinar altruism, mi-am găsit o parte dintre răspunsurile pe care le simţeam în mine, dar care ezitau să iasă la suprafaţă.

Vă mulţumesc!

Vă admir altruismul şi curajul de a aşterne aceste experienţe pentru a fi împărtăşite şi celorlalţi căutatori de lumină! De ce să vă ascund faptul că şi eu împărtăşesc cu mare bucurie celor din jur experienţele pe care le trăiesc şi încerc să-i ajut cu umilele mele puteri să se cunoască pe ei înşişi pentru a se deschide spre Dumnezeu şi spre ceilalţi!

Munca dumneavoastră îmi dă curajul şi încredere în ceea ce fac câteodată, această luptă pe care o ducem ne dă falsa senzaţie că suntem singulari şi ne îngreunează sarcina din propria noastra vină. Vă mulţumesc că existaţi şi că ne aparţineţi! Lumină şi Iubire!

 

klmy40, Scribd, 23.05.2012

Aşadar, LECTURĂ PLĂCUTĂ!

Cu drag, Şerban

PS: Dacă tot te-ai obosit să citeşti cartea, trimite-mi şi un feed-back! Dacă scrii un cuvânt pentru fiecare pagină a cărţii, înseamnă 245 de cuvinte… Asta e tot ce îţi cer. O pagină scrisă de tine, pentru pentru 245 de pagini scrise de mine!


Vizualizări articol: (1689)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.