Cartea Începutul Călătoriei

Începutul Călătoriei, este prima carte din serie publicată. Titlul iniţial a fost „Ritmuri Interioare”. De aici, s-a născut „Proiectul Ritmuri Interioare”. Cum proiectul s-a dovedit a supravieţui dar şi a avea nevoie de dezvoltări noi, atunci când am simţit nevoia de a revizui cartea, mi-am dat seama că… de acolo începuse o călătorie foarte lungă. În acest moment, durata cronologică a acestei călătorii, se apropie de şapte ani. Îi va împlini pe 21 aprilie 2014…

Ulterior, datorită deciziei de a diversifica acţiunile în cadrul Proiectului, de a aborda piaţa internaţională, am modificat denumirea proiectului în Proiectul ZENLA.

ZENLA, este acronimul de la Zero Negations Language, Limbajul Zero Negaţii.

Inceputul Călătoriei 3DCover

Cuprinsul cărţii:

 1. Începutul Călătoriei
 2. Despre carte
 3. Ritmuri interioare
 4. Ţestoasa şi iepurele
 5. Călătoria şi popasul
 6. Atingerea sau Arta de a visa
 7. Copilul din noi
 8. Picătura de iubire
 9. A face diferenţa
 10. Gândurile
 11. Matrix-Unplugged
 12. Spaţiul vital
 13. Mic tratat de autoinstruire
 14. Despre fericire
 15. Pasărea Phoenix se întoarce
 16. Postfaţă la ediţia a V-a
 17. Contact

Cartea este o invitaţie la o călătorie interioară. O călătorie de la eu, către Sine. O invitaţie la descoperirea a ceea ce eşti, a ceea ce poţi fi. Este în egală măsură o invitaţie la reflecţie, pe marginea evenimentelor vieţii.

Toţi greşim; toţi apucăm pe drumuri lăturalnice ale Vieţii. Mulţi, îşi sfârşesc zilele pe astfel de drumuri. Unii, îşi dau seama şi schimbă direcţia de mers. Este oare noua direcţie cea hărăzită la naştere?

Lumea contemporană, aşa cum este ea şi astăzi, la 6 ani după scrierea cărţii, este în continuare incapabilă să dea răspunsuri pertinente la întrebările:

 1. Ce este talentul?
 2. Cum se identifică talentul?
 3. La ce şcoală şi ce formă de instruire trebuie trimis copilul meu?

Această carte, Limbajul Zero Negaţii, sunt doar primele două răspunsuri dintr-o serie de multe răspunsuri care trebuie găsite la aceste întrebări…

Am încercat să încropim un răspuns ceva mai cuprinzător prin Proiectul Zero Negaţii. Facem ce putem. Vom continua. Dar e nevoie de mulţi Căutători.

Download link: CLIC AICI


Vizualizări articol: (422)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.