Parteneriate

 Blogosfera, e o parte din viaţa oricărui blogger.

Prin urmare, fiind parte din Viaţă, aceleaşi reguli de bază se aplică şi în blogosferă.

Ce înţeleg eu prin PARTENER?

  • Omul cu care mă înţeleg, chiar şi în momentele dificile ale existenţei;

  • Omul cu care am preocupări comune;

  • Omul cu care am pasiuni similare;

  • Omul cu care am măcar o parte din crezurile de viaţă comune;

  • Omul cu care pot porni la drum într-un proiect, fără să îmi fie teamă că îmi va întoarce spatele, chiar dacă e un drum greu de parcurs, iar răsplata, va veni într-un viitor nedefinit;

  • Este omul pe care îl ajut pentru că pot să cred în valorile lui;

  • Este omul pentru ale cărui reuşite mă bucur şi pe care le vreau cât mai multe, cât mai dese şi cât mai mari;

  • Este omul care îmi dă o idee, pentru că mi se potriveşte şi preia o idee de la mine, pentru că i se potriveşte.

Oamenii pe care îi vei găsi aici, sunt cei care au reuşit să îndeplinească aceste condiţii de mai sus.

Dacă ai încredere în opiniile mele, atunci poţi să te orientezi în selectarea blogurilor pe care le citeşti. Eu ţi le recomand, tu cântăreşte prin filtrul propriei experienţe, fără să iei drept literă de lege ce scriu eu aici.

Până la urmă, acest blog este casa mea virtuală, este Universul meu şi e construit după ideile şi convingerile care mă călăuzesc PE MINE în viaţă. Chiar dacă am reuşit într-o direcţie sau alta şi am succes, reţine că Viaţa e un continuu proces de evoluţie, deci am o mulţime de învăţat, ZILNIC.

Monica Stănescu. E înainte de orice, prietena mea şi e o prietenă de nădejde. Am trecut împreună prin mari şi grele încercări, deci este partenera mea şi e o adevărată parteneră! Avem deja mai multe proiecte la care muncim împreună. Proiectul ZENLA, e proiectul mare, la care lucrăm deja de patru ani. Alt proiect, un subproiect de fapt al Proiectului ZENLA, este Vibraţia Numerelor. E cel mai recent şi aici, chiar e un proiect la care lucrăm amândoi, în înţelesul cel mai deplin! Muncim amândoi online, de acasă.

Petru Codreanu. Petrică, este unul dintre foştii mei studenţi de la cursul CBPN 01, seria întâia, din 2010 – 2011. A rămas alături de noi, a venit în continuare şi la celelalte cursuri şi avem preocupări comune. Pasiunea lui, modelarea în SolidWorks şi CAD în general, este acum obiectul preocupărilor noastre comune, de a construi o afacere bazată pe aceste resurse de care dispune el. E greu, dar sunt convins că aşa cum munceşte Petrică, vom reuşi! Pasiunea care ne uneşte, este Zero Grid Living. Am planurile mele care se intersectează destul de bine cu ale lui! :)

Tudor Bezea. „StauPeNet”, este omul de la care am învăţat câte ceva. Am învăţat de pildă că ideile în care cred de când mă ştiu, chiar dacă mi-au stat în spinare ca o cocoaşă peste trei sferturi din viaţă, REPREZINTĂ CEVA şi pentru alţii, au o SEMNIFICAŢIE şi o VALOARE. Am învăţat că merită să cred în ele în continuare, măcar că mă apropii vertiginos de punctul terminus al acestei existenţe şi ceea ce aş mai avea de pierdut, e nesemnificativ, comparativ cu ceea ce s-a scurs deja din conul superior al clepsidrei, către Marea cea Mare a Timpului care se risipeşte, pentru a face loc altor giumbuşlucuri, ale altor actori pe scena Vieţii.

Tudor, este şi omul care a venit ca partener alături de mine, într-un proiect „fresco”, dar cu bătaie foarte foarte lungă: Bloggeri de top.

Cineva care vine lângă tine toamna, la cules, îţi e de oarecare ajutor. Contează şi asta. Dar cine vine lângă tine atunci când cumperi pământul pârloagă şi înţelenit, vine să tragă la jug. Mă înşel o să zici? Poate. Vom vedea. Deocamdată, în afară de Monica şi de Tudor, alţi parteneri mi-e greu să numesc. Poate vor apare. Şi asta se poate schimba! Într-un minut! Sau o secundă. Rămâne însă „prima impresie”. Aşa cum spune şi el, e omul care construieşte uşi în ziduri. Îmi doresc să înveţi şi tu asta de la el! Chiar dacă o ştii. Fiecare are stilul lui. Variaţia, e benefică şi generează idei noi, întotdeauna.


Vizualizări articol: (273)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .