Accesul la articolele restricţionate

Banner MTPS, Mentorat Terapia Prin Scris, 200x200 pxÎncepând de astăzi, 29-05-2013, o serie de articole sunt accesibile doar cu parolă de acces.

Articolele sunt destinate celor care ştiu ce vor de la ei înşişi şi pentru care dezvoltarea personală trece înaintea oricăror alte mărunţişuri sclipitoare şi false nevoi.

Parolele de acces, se schimbă periodic şi pot fi obţinute prin înscrierea în grupul “Programul MTPS”.

Măsura are un scop simplu:

Vreau să ajut cât mai mulţi oameni care într-adevăr, au nevoie de ajutor şi care ştiu să aprecieze MUNCA, la adevărata ei valoare!

Pentru cei care consideră că munca e o ruşine, sunt mult prea ocupat ca să pot face ceva.

Ne vedem în interiorul grupului!

Toate cele bune!

Cu drag, Şerban

 


Vizualizări articol: (359)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

2 thoughts on “Accesul la articolele restricţionate


 1. Am inteles ca aceste metode de limitare au un impact seo negativ. Cum Pinguin 2 si-a inceput deja dansul iti recomand sa fii prudent daca ai asteptari seo de la acest blog.

  Daca tot doresti sa oferi anumite informatii unui grup restrans de persoane (conditionat de Donate sau memebru MTPS) iti recomand sa folosesti mail list. Pe blog poti sa adaugi un banner catre o pagina unde prezinti aceasta facilitate.


  • Am în vedere şi asta, desigur.
   De altfel, cred că se poate observa.
   Totuşi, Pinguinul trebuie să ţină seama de VALOARE. E singurul criteriu SEO pe care l-am luat în serios. În rest, mai nimic din toate miturile astea trecătoare.
   MUNCA e cea mai tare armă SEO!
   Ştiu că o să scot din minţi firmele SEO care umflă anapoda preţurile la SEO şi se îmbogăţesc vânzând pieile urşilor din pădurile tropicale, dar după cum se poate constata, cam tot ce am vrut să pun pe pagina SERP 1 în Google, e deja acolo. Aşa că, aici, mă cam pricep.
   Sigur, cum ziceam, e multă muncă, dar prefer să am ceva stabil decât iluzii la pachet.
   Cu 19% trafic adus de motoarele de căutare, cred că stau binişor ca structură a surselor de trafic ORGANIC.
   Ca fapt divers, principalul motiv pentru care evit comentariile la articole pe FB, e exact valoarea lor SEO, care e aproape nulă.
   Puţin îmi pasă mie de propaganda pe care o fac anumite feţe luminate…

Comments are closed.