Libertate sau fascism mondial 2


Sursă: Tensen Eco Buildings, UK

În această a doua parte a articolului, vreau să vă prezint spre dezbatere o altă paradigmă sub care putem gândi şi acţiona, FIECARE, în dreptul său. Este doar o chestiune de ALEGERE. E vorba de a alege fiecare, Realitatea pe care să o susţină atât energetic cât şi prin acţiuni concrete.

 

A doua paradigmă cooperarea

  • Dreptul la a respira aer curat. Există o modalitate simplă, gradată prin care putem beneficia de aer curat! Revenirea la Natură. O putem face simplu, petrecând mai mult timp în Natură, la început. Apoi, revenind efectiv în Natură, trăind în Natură şi trăind CU RESPECT pentru Natură! Când ai fost ultima oară într-o Pădure? Poţi respira acolo un aer mult mai curat decât cel din mediul urban! Poţi contribui la dezvoltarea unui habitat mai sănătos, locuind într-o comunitate „rurală”. Este ceea ce ne-am propus să facem şi Monica şi eu;
  • Dreptul la a bea apă curată, neprocesată în vreun fel. În aceeaşi pădure, sau undeva „la ţară”, pot să beau apă de izvor. Sunt mii de locuri în care sunt izvoare de apă, fântâni tradiţionale din care se poate bea apă neprocesată industrial. Totul este o chestiune de DECIZIE. Exercitarea LIBERULUI ARBITRU. Totul este să alegi să trăieşti sănătos sau…
  • Dreptul la hrană naturală. În mediul aşa-zis „rural”, poţi să îţi cultivi hrana, după principii sănătoase. Beneficiezi şi de avantajul colosal al energiei Pământului, cu care eşti permanent în contact ca grădinar. Iar grădinăritul, este o ocupaţie care aduce satisfacţii imense!
  • Dreptul la adăpost. Adăpostul în natură, înseamnă în viziunea noastră, o CASĂ DIN LEMN. Frecvenţa de vibraţie a lemnului, CĂLDURA acestuia, înseamnă o permanentă reechilibrare, reacordare la frecvenţele NATURALE, spre deosebire de frecvenţele dizarmonice din mediul urban, dominate de trepidaţii şi puternice distorsiuni electromagnetice, provenite de la reţelele de înaltă tensiune destinate transportului energiei electrice în mediul urban. Aici, în mediul urban, efectele cancerigene ale densităţii colosale a acestor câmpuri, sunt practic imposibil de contracarat iar organismul uman, cedează treptat, ajungând să se degradeze ENERGETIC, datorită travaliului colosal la care este expus continuu, fără răgazul necesar reechilibrării. Frecvenţele maligne ale betonului armat, ale construcţiilor vezi Feng-Shui în aglomerările urbane sunt imposibil de preluat şi echilibrat în goana nebună a unui oraş.
  • Dreptul la comunicare şi educaţie. ACTA şi SOPA, sunt doar vârful unui iceberg! Ele sunt o concluzie firească a renunţării la dreptul de a decide liber asupra modului în care vrem să comunicăm. Suntem oare obligaţi să înghiţim tonele de maculatură numite „ziare şi reviste”? Ele există, deoarece le cumpără majoritatea. Noi am renunţat de mult la a mai citi informaţia manipulată de media clasică: ziare, reviste, radio, televiziune. Din păcate însă, sunt încă enorm de mulţi oameni pentru care aceste informaţii manipulate, sunt hrana zilnică. Ei plătesc în continuare abonamente la ziare, reviste, radio, televiziune. De ce credeţi oare că s-au inclus abonamentele la radio şi tv în facturile de energie electrică? Pentru a forţa finanţarea instituţiilor în cauză, care au devenit de mult falimentare! Se poate rezolva? Da. Reducem treptat dependenţa de energia electrică furnizată DE SISTEM. Acum cred că e clar de ce se sabotează producţia de surse de energie alternativă. Dar putem FORŢA piaţa, refuzând să consumăm energie. Limitându-ne consumul din sursele de energie clasice reţeaua orăşenească. Asta însă, se poate doar dacă acţionăm ca la punctul precedent. Şi dacă suntem mulţi şi hotărâţi să ne îmbunătăţim viaţa, aşa cum vrem NOI.

 

Este posibilă punerea în practică a acestor soluţii?

HOTĂRÂT, DA!

Există deja comunităţi în lume, care trăiesc potrivit conceptului ZERO GRID ZERO CARBON, care folosesc monede locale, credite mutuale şi sistemul barter de schimburi de valori. Presiunea exercitată de noi, va constrânge autorităţile să adopte acele acte normative pe care le vrem NOI!

Dovadă?

ISLANDA, şi alegerile care au avut loc acolo!

Există multe dovezi care pot fi furnizate, privitor la alternativele socio-economice de care dispunem ACUM. Există comunităţi care deja trăiesc potrivit PRINCIPIULUI GENERAL AL COOPERĂRII.

Hai să facem NOI alegerile potrivite, FIECARE ÎN DREPTUL SĂU şi astfel să dăm semnal pozitiv comunităţilor care deja au experimentat astfel de soluţii. Hai să susţinem pe toţi aceşti pionieri care au refuzat să facă greve şi demonstraţii inutile şi AU ACŢIONAT POTRIVIT VISELOR LOR! Au acţionat pentru a le transforma în REALITĂŢI.

Caută cu orice motor de căutare, următoarele:

 

Asta este ceea ce am făcut şi facem în cadrul PROIECTULUI ZENLA. Căutăm soluţii. La început, teoretice. Apoi, practice. Ne împărtăşim cunoştinţele şi experienţa de viaţă, facem schimb de informaţii şi dezvoltăm un proiect complex. Un alt mod de a trăi.

Volumul de muncă necesar însă e colosal şi depăşeşte de departe capacitatea unui singur om subsemnatul de a realiza totul rapid. Am început prin crearea unui limbaj care să se adreseze direct SUBCONŞTIENTULUI Limbajul Zero Negaţii, ZENLA. Am creat deja o bibliotecă de cărţi scrise în acest limbaj. Un pachet cu toate aceste cărţi, va fi pus în vânzare acest an, sub denumirea BIBLIOTECA ZENLA Ediţia 2012. Va cuprinde toate cărţile publicate în anii 2007 – 2011. Ediţiile viitoare, vor fi completate cu ceea ce s-a publicat în fiecare an, în cadrul Editurii Zenla Online Publishing.

Am continuat prin crearea unei comunităţi online. Vom merge mai departe, prin dezvoltarea acestei comunităţi şi prin acumularea resurselor necesare creării unei comunităţi REALE.

Cât va dura, depinde de TINE şi de toţi ceilalţi care citesc aceste rânduri.

În loc să aşteptăm să decidă şi să facă ceva guvernele lumii, AM DECIS SĂ FIM NOI ÎNŞINE SCHIMBAREA PE CARE O VREM ÎN LUME, aşa cum bine a spus Mahatma Gandhi.

 


Vizualizări articol: (362)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

2 thoughts on “Libertate sau fascism mondial 2


    • Dacă asta crezi, asta capeţi! Mai are rost să te miri?
      Pe de altă parte, să zicem că ar fi ca tine. Adopt atitudinea lui Descartes. În acest caz, cu siguranţă, viaţa mea e mai frumoasă, pentru că eu cred într-o minciună frumoasă! Şi cine mi-o poate scoate din cap? 😉

Comments are closed.