Magia lui ACUM

Mulţumim pentru interesul arătat faţă de cartea noastră, “Magia lui ACUM“!

Am pregătit pentru toţi cei preocupaţi de autodezvoltare, o carte izvorâtă din experienţa de viaţă a Monicăi Stănescu.
O nouă carte scrisă în Limbajul Zero Negaţii, de această dată, a altui autor decât iniţiatorul Limbajului şi fondatorul Proiectului ZENLA.
Este o carte care aduce în atenţia tuturor celor interesaţi, o perspectivă nouă, inedită, a unui Căutător, a unei Fiinţe preocupată de descoperirea de Sine, preocupată de descoperirea talentelor şi de căutarea şi descoperirea sensului propriei existenţe.
O carte scrisă într-un stil cald, de la suflet la suflet, o carte în care Adevărul, sinceritatea şi transmiterea experienţei de viaţă sunt “moneda de schimb” pe care o propune autoarea, Monica Stănescu.

 

 

Pe lângă cartea aceasta, autoarea vă oferă în premieră absolută pe piaţa românească de afaceri online, pachetul de produse informaţionale “Online Business Starter Kit CBPN 01 FREE“.
Pachetul este realizat în special pentru studenţii cursului de afaceri online CBPN 01, dar este conceput cu gândul la toţi cei care, vor să îşi înceapă propria afacere online.

 

 

Pentru a descărca volumul “Magia lui ACUM”, TOT CE TREBUIE SĂ FACEŢI ESTE SĂ APĂSAŢI BUTONUL de plată de mai jos:

Preţul întregului pachet, este 5 euro şi include cartea “Magia lui ACUM” precum şi pachetul “Online Business Starter Kit CBPN 01 FREE“, care conţine produse pe care le puteţi revinde, având drepturi totale de revânzare (Master Reseller Rights) şi ca atare, puteţi să începeţi o mică afacere online sau, să o dezvoltaţi pe cea începută deja, în cazul în care aveţi deja una începută!

Mulţumesc anticipat pentru contribuţia la dezvoltarea Proiectului ZENLA şi vă urez mult succes şi lectură plăcută!Monica Stănescu,
Freelancer, co-fondatoare a Proiectului ZENLA


Vizualizări articol: (375)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.