Bani pe net uşor şi repede

Mirajul banilor fără muncă dar, de cele mai multe ori disperarea, împinge pe mulţi oameni să îşi cheltuie banii luându-se după promisiuni frumos ambalate în vorbe şi fotografii irezistibile cu maşini, iahturi şi vile luxoase.

Urmăreşte acest video, ca BONUS pentru carte!

De ce am scris această carte?

Pentru că eu cred că orice om are dreptul să aleagă în cunoştinţă de cauză. Cred că orice om are dreptul să greşească, dar ATENŢIE! a împinge omul în greşeală, e o mârlănie dăunătoare şi ale cărei consecinţe se propagă asupra mult mai multora decât ne place să acceptăm.

Am păţit şi eu destule în viaţă şi, din această perspectivă, dacă ceea ce scriu poate îmipedica săvârşirea aceleiaşi greşeli de către altcineva, atunci eu consider că a avut rost să scriu ceea ce am scris.

Fără a fi un tratat extensiv cu privire la ceea ce pe net se numeşte „SCAM” sau escrocherii, „Bani pe net uşor şi repede” este un ghid care te ajută să identifici schemele Ponzi aşa-numitele scheme piramidale care inundă astăzi viaţa noastră, atât pe internet cât şi în lumea reală, unde se numesc „MLM”, adică, Multi-Level-Marketing.

Fără a fi împotriva MLM-urilor, care îşi au meritele lor, valoarea lor, consider că este important ca fiecare din cei interesaţi să cunoască ce înseamnă o schemă piramidală, cât se poate învăţa din aderarea la astfel de programe bazate pe scheme piramidale şi mai ales, unde să te opreşti.

 

 

Pentru a comanda cartea, apasă pe butonul PayPal de mai jos:

 


Vizualizări articol: (382)

Articole înrudite:
Scuze! M-am străduit, dar... fără rezultat! :( .

Comments are closed.